Eurovision 2021: Τα είχαμε δει όλα το 2020 – Τώρα έρχεται και αυτό…

Αίσθηση έχει προκαλέσει από την Κυριακή στους φανατικούς της Eurovision, η συμμετοχή του Αγίου Μαρίνου, καθώς στο τραγούδι που θα εκπροσωπήσει το κρατίδιο συμμετέχει πασίγνωστος Αμερικανός ράπερ και δεν στοχεύει σε τίποτα λιγότερο από τη νίκη.

Μια έκπληξη επεφύλασσε η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση του Αγίου Μαρίνου (SMRTV) την Κυριακή (07/03) καθώς αποκαλύφθηκε πως ο πασίγνωστος ράπερ Flo Rida ένωσε τις δυνάμεις του με τη Senhit, η οποία εκπροσωπεί το κρατίδιο στη Eurovision 2021, στο τραγούδι «Adrenalina».

Ο Αμερικανός ράπερ Flo Rida έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και στην καριέρα του έχει φτάσει μέχρι και στην κορυφή του Billboard με το τραγούδι «Low» το 2007.

Συγκεκριμένα, το «Adrenalina» φέρει την υπογραφή των Thomas Stengaard, Joy Deb, Linnea Deb, Jimmy Thörnfeldt, Kenny Silverdique, Suzi Pancenkov, Malou Linn Eloise Ruotsalainen, Chanel Tukia, Senhit, Dillard Trama.

Ωστόσο, παρότι ο Flo Rida συμμετέχει στο τραγούδι και στο βίντεο κλιπ, μέχρι στιγμής παραμένει ασαφές για το αν θα εμφανιστεί και στη σκηνή του διαγωνισμού.

Μάλιστα, μεταξύ των δημιουργών του «Adrenalina» βρίσκονται o Thomas Stengaard και ο Jimmy Thörnfeldt που έχουν συνθέσει μαζί με την OXA και τη Laurell Barker το «El Diablo», δηλαδή το τραγούδι που ερμηνεύει η Έλενα Τσαγκρινού για λογαριασμό της Κύπρου στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version