Survivor Spoiler 09/03: Αυτοί είναι τα φαβορί για αποχώρηση (video)

Survivor Spoiler 09/03: Οσοι ονειρεύονται να δουν εκτός Survivor τον Νίκο Μπάρτζη, μάλλον θα πρέπει να περιμένουν κάποια επόμενη φορά…

Το σχέδιο των Μπλε δεν πρόκειται να στεφθεί με επιτυχία, αφού η Μαριαλένα και ο Κατσούλης, ναι, η Μαριαλένα που αποκαλούσε «καραγκιόζη» τον Σάκη, μόλις τον είδε να μπαίνει στο Survivor, έχουν ήδη σχηματίσει το δικό τους team, βάζοντας… απέναντι Τζέιμς, Μπάρτζη και Αννα Μαρία Βέλλη.

Μπορεί για καθαρά αντικειμενικά αναπόφευκτους λόγους να μην ήταν εφικτό να αποφύγει ο Μπάρτζης τον… τάκο, είναι όμως σχεδόν βέβαιο ότι το τηλεοπτικό κοινό θα τον κρατήσει στο παιχνίδι. Αλλωστε είναι τρίτος σε δημοφιλία σε διαδικτυακή ψηφοφορία για τον νικητή του Survivor 2021. Εσείς ψηφίσατε; Ψηφίστε εδώ.

Θα πρόκειται για τεράστια ανατροπή και έκπληξη μεγατόνων, αν ο Μπάρτζης βρεθεί εκτός Survivor με αντιπάλους που σε επίπεδο δημοφιλίας κινούνται ήδη σε πολύ πιο χαμηλά επίπεδα.

Για να τα πάρουμε τα πράγματα, όμως, με τη σειρά.

Οπως σας ενημερώσαμε πρώτοι, νωρίς το πρωί, οι Μπλε κάνουν σήμερα την αντεπίθεσή τους και κατακτούν τη δεύτερη μάχη ασυλίας.

Το 1-1, λοιπόν, φέρνει και τους Κόκκινους στο Συμβούλιο του Νησιού για να επιλέξουν δύο παίκτες προς αποχώρηση. Εναν μέσω της ψηφοφορίας όλων κι έναν από την επιλογή του παίκτη ή της παίκτριας που θα κατακτήσει την ατομική ασυλία.

Για την Μπλε ομάδα ο Νίκος Μπάρτζης εξελέγη υποψήφιος προς αποχώρηση από τους συμπαίκτες του, δηλαδή το τιμ Κατσούλη – Μαριαλένας και η Αννα Μαρία Βέλλη θα επιλέξει για υποψήφιο, με σκοπό να «κλειδώσει» την παραμονή του Μπάρτζη, είτε τον Γιώργο Ταβλαδάκη, είτε την Χριστίνα Κεφαλά. Οι πληροφορίες επιμένουν για τον Ταβλαδάκη, όπως και να χει και στις δύο περιπτώσεις αποκλείεται ο Μπάρτζης να συγκεντρώσει λιγότερες ψήφους.

Στην Κόκκινη ομάδα, όμως, τα πράγματα δεν είναι καθόλου ξεκάθαρα. Με την προϊστορία… προχωρώντας, φαβορί για να προταθεί από τους συμπαίκτες της, αν φυσικά δεν πάρει ατομική ασυλία, είναι η Μαριάνθη, που θα δώσει μάχη για να αποφύγει τον τάκο με τον Κώστα Παπαδόπουλο. Μην αποκλείσετε, ωστόσο, αυτό τελικά να είναι και το τελικό δίδυμο των κόκκινων υποψηφίων προς αποχώρηση με Τριαντάφυλλο outsider…

Κι εδώ είναι που ζορίζουν πολύ τα πράγματα για τον παίκτη που τελικά θα αποχωρήσει.

Επιχειρώντας μια πρόβλεψη και μόνο στην παρούσα φάση, από μια τετράδα υποψηφίων με συμμετέχοντες τους Μπάρτζη, Ταβλαδάκη, Μαριάνθη και Παπαδόπουλο ή Τριαντάφυλλο, ο παίκτης που φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για αποχώρηση είναι ο Ταβλαδάκης και όχι η Μαριάνθη, η οποία έχει τα… φόντα να εξελιχθεί σε μια δεύτερη Ανθή Σαλαγκούδη, σε σχέση με το δυνατό team που τη στηρίζει με θετικές ψήφους.

Μια άκρως ενδιαφέρουσα βραδιά θα είναι η αποψινή για το Survivor…

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version