Survivor: Έτσουξε το καρφί – «Πατάει επί πτωμάτων, αλλά δεν θα τα καταφέρει»

Survivor: Δεν ήθελε με τίποτα να αποχωρήσει, αλλά δυστυχώς το πόδι της την πρόδωσε.

Για όλα μίλησε στην εκπομπή Love it, η Σοφία Μαργαρίτη, η οποία εδώ βρίσκεται στην Ελλάδα, έχοντας αποχαιρετήσει οριστικά το Survivor λόγω του σοβαρού τραυματισμού της.

Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ εξέφρασε τη λύπη της που αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι, ενώ μίλησε ανοιχτά για τους πρώην συμπαίκτες της αλλά και τις πράξεις τους καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Συγκαταλέγοντας τον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Κοψιδά στους τεμπέληδες της ομάδας, η Σοφία Μαργαρίτη είπε πως «του Τριαντάφυλλου του αρέσει να ανακατεύει τα πράγματα και να τα “μαγειρεύει”. Έχει στρατηγική και μάλιστα την ίδια στρατηγική με τον Κοψιδά. Τού δίνει γραμμή τι να κάνει. Ο Κοψιδάς δεν θέλει να φαίνεται μπροστά, έχει τον δεκανέα του, το στρατιωτάκι του και του έλεγε τι να κάνει και ο Τριαντάφυλλος τον ακολουθούσε. Γι’ αυτό και όσες φορές ο Κοψιδάς του μιλούσε υποτιμητικά, ο Τριαντάφυλλος έσκυβε το κεφάλι και δεν έλεγε τίποτα».

Αναφέρθηκε και στην ένταση ανάμεσα στην ίδια και την Ασημίνα Ιγγλέζου, θέλοντας να ξεκαθαρίσει πως ουδέποτε χρησιμοποίησε τα παιδιά της κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ μιλώντας για τον James ανέφερε πως πατάει επί πτωμάτων για να φτάσει τελικό, όμως με όσα γίνονται δεν θα τα καταφέρει.

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version