Survivor: Επιμένει αλλά κανείς δεν τον πιστεύει – Πάει… σφαίρα για τελικό

Survivor spoiler: Στο επεισόδιο της Τρίτης είδαμε τον παίκτη των «κόκκινων», Γιώργο Κοψιδά να έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος στη συνέχεια βγήκε υποψήφιος από την ψήφο του Κόρο.

Οι συμπαίκτες του (πλέον πρώην αδερφοί του) ξεμπρώστιασαν… τον Τριαντάφυλλο, λέγοντας ότι μόλις ο Κόρο κατέκτησε την ατομική ασυλία, τους έπιασε όλους και τους παρακαλούσε να τον… πείσουν να μην τον δώσει. Αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε…

Και κάπου εκεί η μπάλα χάθηκε, ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε απέναντι σε όλους και ειδικά στον Γιώργο Κοψιδά, τον οποίο κατηγόρησε πως το μόνο που σκέφτεται είναι πως θα φτάσει στον τελικό του Survivor.

Ο ηθοποιός αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι μιλάει μόνο για τον τελικό στην παραλία, ωστόσο, πρώην παίκτρια της μπλε ομάδας ήρθε να… επιβεβαιώσει Τριαντάφυλλο.

Συγκεκριμένα, η Μαριπόσα, κατά κόσμον Έλενα Κρεμλίδου, αποκάλυψε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου πως όταν οι Διάσημοι είχαν μετακομίσει στην δική της ομάδα, της είπαν πως ο Κοψιδάς ήταν συγκεντρωμένος από την αρχή του παιχνιδιού σ έναν και μόνο… στόχο!

Να φτάσει στον τελικό

Δείτε όλες τις αποκαλύψεις της Μαριπόσα:

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version