Survivor: Τι συμβαίνει με την Άννα Μαρία – Προδίδει τον Νίκο Μπάρτζη;

Survivor: Τα κολλητάρια «σπάνε»; Ποιες είναι οι προθέσεις της Άννας Μαρίας; Θα προδώσει Νίκο και Τζέιμς για να νιώσει ασφαλής;

Δεν μπορούμε να πούμε, σε αυτό το survivor τα έχουμε δει όλα! Κολλητοί να γίνονται εχθροί μετά από τρεις μήνες (Μαριαλένα – Τζέιμς) και εχθροί να γίνονται ξανά φίλοι (Αλέξης Παππάς με την υπόλοιπη ομάδα των μπλε).

Κάπως έτσι κύλησε και το χθεσινό επεισόδιο, όταν ο Αλέξης Παππάς έκανε πολύ περίεργες δηλώσεις On camera για την Άννα Μαρία, η οποία αν και στο παρελθόν τόνιζε σθεναρά ότι θα τον ψηφίζει συνέχεια, ωστόσο τώρα φαίνεται ότι αρχίζει να πλησιάζει τον πρώην αδερφό του Τριαντάφυλλου.

«Έχουμε σοβαρά προβλήματα με τα τρία παιδιά που έχουν ριζώσει με την τακτική τους εδώ και βλέπουμε ότι αυτό το ρίζωμα βγάζει και σαπίλες. Έχουν φτιάξει μια κατάσταση που ούτε και οι ίδιοι δεν μπορούν να ανεχτούν. Είχαν υποσχεθεί ότι εγώ θα ψηφίζομαι ό,τι και να γίνει. Ο Νίκος συγκεκριμένα έχει πει ουκ ολίγες φορές ότι, όσο είναι εδώ ο Αλέξης, θα τον ψηφίζω κάθε εβδομάδα. Εγώ με αυτό τον άνθρωπο ούτε να φάω θέλω, ούτε να κοιμηθώ, ούτε να ανταλλάξω καμία κουβέντα», είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς και στη συνέχεια «έδωσε» την Άννα Μαρία.

«Σήμερα βλέπουμε ότι, ενώ η Άννα Μαρία έκλαιγε στο συμβούλιο και έλεγε ότι εγώ με αυτό τον άνθρωπο δεν αισθάνομαι καλά, αισθάνομαι απειλούμενη και τα λοιπά, και φτάσαμε τα κρεβάτια μας να είναι στο ένα μέτρο και έχει μια τάση να έρχεται πιο κοντά μου. Δεδομένου ότι τις τελευταίες ημέρες ανησυχεί για το πόδι μου, με ρωτάει συνέχεια “πως είναι το πόδι”, δεδομένου ότι πλύθηκα με στάχτες στο κεφάλι και ήρθε και μου έπιασε το μαλλί, “ω, ωραίο μαλλί”. Πόσο ποια πρέπει να υποτιμηθεί το ανθρώπινο είδος στα μάτια και στην νοημοσύνη της Άννας Μαρίας

Δύο είναι τα τινά. Η Άννα Μαρία είτε επειδή γνωρίζει ότι θα είναι ο επόμενος στόχος των μπλε και με αυτό τον τρόπο θέλει να ανοίξει διαύλους επικοινωνίας με τους υπόλοιπους, είτε πρόκειται για σχέδιο του Αλέξη Παππά, να την εκθέσει στα μάτια του κόσμου.

Κυριακή κοντή… γιορτή!

Διαβάστε επίσης

Survivor: Ποιον παίκτη της Κόκκινης ομάδας θέλετε να δείτε να αποχωρεί; Πάρτε μέρος στην ψηφοφορία.

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version