Survivor Spoiler 11/3: Ο Τριαντάφυλλος παίρνει τ’ όπλο του και «τρώει» Κόρο – Ασημακόπουλο (pics)

Survivor Spoiler 11/3: Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για την επόμενη μέρα στο Survivor μετά το απίστευτο «ξεκατίνιασμα» στην Κόκκινη ομάδα και το ομαδικό «ντου» στον Τριαντάφυλλο.

Ο «Ντάφι» ξεκαθάρισε πως εφόσον παρέμενε στο Survivor θα ξεκινούσε… πόλεμο με τους συμπαίκτες που έγιναν όλοι μαζί (ξαφνικά) αντίπαλοί του.

Και τα Social Media έχουν πάρει… φωτιά με την πλειονότητα των σχολίων στα επίσημα accounts του Survivor να στηρίζουν Τριαντάφυλλο σε αυτή τη φάση της κρίσης των σχέσεών του με την υπόλοιπη ομάδα.

Οχι γιατί δεν έχει κάνει ο Τριαντάφυλλος λάθη και τις δικές του «μπιφτεκιές», αλλά διότι ο τρόπος με τον οποίο κινήθηκαν μαζικά οι συμπαίκτες του εναντίον του, αγγίζει ή και ξεπερνά τα όρια της απανθρωπιάς.

Προφανώς και πρόκειται για ένα ριάλιτι επιβίωσης, αλλά τέτοιες συμπεριφορές όπως αυτές που το πανελλήνιο είδε από την πλευρά του Κόρο και του Ασημακόπουλου, με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς ακόμα και για ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του Τριαντάφυλλου, ξεπερνούν τα όρια ακόμα και του ίδιου του παιχνιδιού, κάτι που δεν θα μείνει… ατιμώρητο (σ.σ. όταν έρθει η ώρα και η σειρά τους) από το τηλεοπτικό κοινό.

Δείτε στην γκάλερι ορισμένες μόνο από τις φωτογραφικές δημιουργίες των τηλεθεατών με θέμα τον Τριαντάφυλλο

Διαβάστε επίσης

Survivor: Ποιον παίκτη της Κόκκινης ομάδας θέλετε να δείτε να αποχωρεί; Πάρτε μέρος στην ψηφοφορία.

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version