Survivor Spoiler: Η τετράδα που σαρώνει και πάει καρφί για… τελικό (Ψηφοφορία)

Survivor Spoiler: Ξεκάθαρο προβάδισμα στην προτίμηση του κόσμου για την τελική φάση του Survivor, έχουν αποκτήσει ήδη τέσσερις παίκτες. «Αυτογκόλ» του Κόρομι, ο οποίος πληρώνει ακριβά την επίθεση στον Τριαντάφυλλο.

Τρεις άντρες και… σφήνα η Καρολίνα που δείχνει ικανή για την έκπληξη.

Στη μεγάλη διαδικτυακή ψηφοφορία που διοργανώνει το Quizchef.gr τα φαβορί για την πρώτη τετράδα και τη συμμετοχή τους στην τελική φάση είναι πλέον ξεκάθαρα.

Πρώτος στην προτίμηση του κοινού ο Ηλίας Μπόγδανος με 34%, δεύτερος ο Τζέιμς Καφετζής με 25%, τρίτη η Καρολίνα (12%) και τέταρτος ο Νίκος Μπάρτζης (9%).

Η μεγάλη ανατροπή τα τελευταία 24ωρα έχει γίνει με την πορεία του Κόρομι, ο οποίος αν και βρισκόταν στην πρώτη τετράδα, έχασε πολύτιμο έδαφος μετά την επίθεση στον Τριαντάφυλλο και πέρασε στην πέμπτη θέση με μόλις 6%.

Και όλα δείχνουν πως πολύ σύντομα θα τον… προσπεράσει ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος βρίσκεται πίσω του με 500 ψήφους διαφορά και 5% επί του συνόλου των ψήφων.

Είναι ξεκάθαρο πως οι παίκτες αυτοί θα «σηκώσουν» και το μεγάλο βάρος της μακράς διαδρομής έως και τις αρχές του καλοκαιριού, αφού με εξαίρεση τον Κόρομι που το τηλεοπτικό κοινό τον περιμένει στη γωνία για να τον δει υποψήφιο προς αποχώρηση και να του δώσει εισιτήριο επιστροφής στην Ελλάδα, Μπόγδανος, Καφετζής, Κολύβα, Μπάρτζης και Τριαντάφυλλος μόνο με… θαύμα θα μείνουν εκτός τελικής 8άδας.

Πάρτε κι εσείς μέρος στην ψηφοφορία για τον νικητή του Survivor 2021.

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version