Survivor 20/03: Το παρασκήνιο της… βόλτας που έκανε τους μπλε άνω – κάτω

Survivor spoiler: Ο Chris Σταμούλης βρέθηκε στο πλατό του «Love it» και μίλησε για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης και το αν μετανόησε για την βόλτα του με τον Αλέξη Παππά που τον έβαλε στο περιθώριο.

Αμετανόητος… εμφανίστηκε ο Chris Σταμούλης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Love it».

Ο δικηγόρος, ο οποίος δεν θα έλεγε όχι σε μια καριέρα στην τηλεόραση, εξήγησε στο ότι η πολυδιαφημισμένη «απόδρασή» του από την παραλία και την καλύβα των «Μπλε» μαζί με τον Αλέξη Παππά έγινε μόνο και μόνο για την αναζήτηση τροφής αλλά και από την βαρεμάρα.

Όπως είπε οι ώρες στο Survivor 2021 περνούσαν σχεδόν βασανιστικά, αφού οι παίκτες δεν έχουν τίποτα άλλο πέρα από τον ήλιο, την θάλασσα και τους συμπαίκτες τους.

Η ιδέα μιας εξερεύνησης στο δάσος γύρω από την καλύβα ήταν κάτι που συζητούσαν με τον Αλέξη Παππά για μέρες και μοναδικός σκοπός τους ήταν να ζήσουν την περιπέτεια και να βρουν τρόφιμα, κυρίως φρούτα, για να χορτάσουν.

Αρνήθηκε να ζητήσει συγνώμη για το γεγονός ότι παραβίασε τους κανόνες του παιχνιδιού και δήλωσε πως οι συνέπειες της πράξης τους βάρυναν αποκλειστικά τον ίδιο και τον Αλέξη Παππά.

Επίσης, απέδωσε την δυσφορία των συμπαικτών τους στην ομάδα των Μπλε, όχι στις συνέπειες της πράξης τους, αφού εκείνοι δεν είχαν κάποια συνέπεια, αλλά στην υποψία τους ότι ο ίδιος και ο Αλέξης μπορεί να έφαγαν και αυτοί όχι…

Τώρα εμείς τι να πιστέψουμε από όλα αυτά…

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version