Survivor Spoiler: «Καμπανάκι» αποχώρησης για τον Τριαντάφυλλο; Θα εξεταστεί από νευροχειρουργό

Survivor Spoiler: Εσκασε… είδηση που δεν αποκλείεται να έχει απρόσμενες συνέπειες για τον Τριαντάφυλλο και τη συνέχισή του ή μη στο Survivor. Ο Γιώργος Λιανός του ανακοίνωσε πως θα εξεταστεί και απο νευροχειρουργό…

Ο Τριαντάφυλλος παραμένει τραυματίας και πριν την έναρξη του αγωνίσματος ασυλίας της Δευτέρας ξεκαθάρισε πως αναμένει να κάνει μια ακόμη μαγνητική, για να διαπιστωθεί αν υπάρχει βελτίωση αναφορικά με την πορεία και φυσικά το πότε θα επιστρέψει στους αγώνες.

Εκεί, ο Γιώργος Λιανός έριξε τη… βόμβα, καθώς του ανακοίνωσε πως αναμένεται νευροχειρουργός προκειμένου να τον εξετάσει και να αποφανθεί -προφανώς- για τη σοβαρότητα του τραυματισμού.

Ο Λιανός ανέφερε πως θα εξεταστεί και το πόδι και η μέση του Τριαντάφυλλου και πλέον μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να προκύψουν σημαντικές εξελίξεις, ικανές να προκαλέσουν ακόμα και την υποχρεωτική διακοπή της παρουσίας του Ντάφι στο Survivor, αν ο νευροχειρουργός ανάψει… «κόκκινο» για την επιστροφή του στους στίβους μάχης.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που θα πρέπει να την περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού για περιπτώσεις τραυματιών παικτών που απέχουν αρκετές ημέρες από τα αγωνίσματα, ισχύουν ειδικοί όροι στο παιχνίδι και η παραγωγή έχει το δικαίωμα να τους θέσει εκτός συνέχειας, εφόσον έχει εξασφαλιστεί ιατρική γνωμάτευση που πιστοποιεί ότι υπάρχει αδυναμία συμμετοχής του παίκτη στα αγωνίσματα.

Γι’ αυτό και από μόνη της η κλήση του νευροχειρουργού προκειμένου να εξετάσει τον Τριαντάφυλλο, αποτελεί σημαντικότατη εξέλιξη…

Exit mobile version