Survivor spoiler: Το ενδεχόμενο που δεν είχε σκεφτεί κανείς…

Survivor spoiler: Πολύς ντόρος έχει γίνει τους τελευταίους μήνες για την φημολογούμενη σχέση της Άννας – Μαρίας Βέλλη με τον συμπαίκτη της στην μπλε ομάδα, Νίκο Μπάρτζη.

Τόσο οι συμπαίκτες τους, όσο και οι τηλεθεατές πίστευαν, από όσα έβλεπαν τουλάχιστον, ότι οι δύο παίκτες των μπλε είχαν έρθει κοντά, παρά τη σχέση που διατηρούσε έξω από το Survivor η instagrammer – influencer.

Μάλιστα, υπήρξε και η φήμη ότι ο σύντροφος της Άννας Μαρίας την είχε κάνει και unfollow στο Instagram, μετά από τις σκηνές που έδειχναν τους δυο τους να κοιμούνται δίπλα δίπλα.

Όμως την Τρίτη, μετά από μήνες σιωπής, ο σύντροφός της Άννας Μαρίας Βέλλη, Αρκάδιος Σβολάκης έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram για την αγαπημένη του, η οποία και αποχώρησε.

«Δεν έχει σημασία σε ποια γωνιά της γης», έγραψε κάτω από την φωτογραφία που ποζάρει με την Άννα Μαρία Βέλλη, παίρνοντας με αυτό τον τρόπο θέση σε όσα ακούγονται για εκείνη και τον Νίκο Μπάρτζη.

Όμως πώς έγινε αυτή η μεταστροφή; Υπάρχει παρασκήνιο πίσω από αυτή την ανάρτηση;

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος που έχει πια μόνιμο πόστο στην εκπομπή Το Πρωινό έριξε τη «βόμβα» και είπε πως ίσως η Άννα Μαρία Βέλλη, μετά τα όσα ακούστηκαν, ίσως επικοινώνησε με τον σύντροφό της, όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο και του εξήγησε πως έχει η κατάσταση.

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version