Survivor Spoiler 29/3: Αλέξης και Κώστας στα μαχαίρια! Χαμός στην κόκκινη καλύβα (videos)

Survivor Spoiler 29/3: Όπως σας το είχαμε γράψει. Η νέα κλίκα φαίνεται με το… καλημέρα έπειτα από την ένωση και ξεκινούν οι πρώτοι καυγάδες

Τα χαμόγελα και η ωραία ατμόσφαιρα μετά το πάρτι της ένωσης «κόπηκαν» και οι παίκτες επιστρέφουν στην πραγματικότητα του Άγιου Δομίνικου.

Σας είχαμε αναφέρει πως οι Τριαντάφυλλος και Αλέξης, από πρώην κολλητοί ξαναγίνονται νυν και θα πάνε κόντρα σε όλους. Αυτό φάνηκε και στο χθεσινό επεισόδιο της ένωσης και τώρα πάμε στα… καλά!

Όπως είδαμε χθες, ο Κώστας Παπαδόπουλος πήγε στην καλύβα που είχε φτιάξει ο Αλέξης Παππάς και έφτιαξε μία τουαλέτα για να τον πειράξει. Αυτό εξόργισε τον Τριαντάφυλλο και δημιουργήθηκε μικρή ένταση. Απόψε όμως ο Αλέξης Παππάς γίνεται… τούρμπο και αναμένεται χαμός.

Όπως είδαμε στο trailer, παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον ζαχαροπλάστη, ο οποίος μιλά για καραγκιόζηδες και ηθοποιούς και τα βάζει και με τον Τριαντάφυλλο. Ο χαμός ξεκινά και πάλι στο Survivor και αναμένουμε να δούμε αν οι Αλέξης και «Ντάφυ» θα μείνουν μόνοι ή θα πάρουν και άλλους μαζί τους στο… στρατόπεδό τους.

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version