Survivor Spoiler: Ερχεται… κόκκινη αποχώρηση! Τέλος εποχής για τον Τριαντάφυλλο; (video)

Survivor Spoiler: Δύο ερωτηματικά που βασανίζουν το τηλεοπτικό κοινό καιρό τώρα, δεν αποκλείεται να λάβουν απαντήσεις μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Μέρες τώρα, σας έχουμε αποκαλύψει πως ο σοβαρός τραυματισμός του Τριαντάφυλλου είναι πιθανό να του στοιχίσει τη συμμετοχή στο Survivor, αφού αν δεν υπάρξει άμεσα θετική εξέλιξη στην αποθεραπεία του, τέτοια που να λάβει πράσινο φως από τους γιατρούς για επιστροφή στα αγωνίσματα, θα οδηγηθεί -υποχρεωτικά- εκτός συνέχειας του παιχνιδιού.

Φαίνεται, ξεκάθαρα πια, πως ο χρόνος κυλά αντίστροφα για τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος κινδυνεύει με… κόκκινη κάρτα από την παραγωγή του παιχνιδιού.

Σίγουρα, για την παραγωγή του παιχνιδιού η συμμετοχή και η όλη παρουσία του Τριαντάφυλλου είναι ένα δυναμικό στοιχείο και για την τηλεθέαση, από την άλλη πλευρά, όμως, οι κανόνες είναι ξεκάθαροι και κοινοί για όλους τους συμμετέχοντες. Οπερ σημαίνει πως ήδη ο Ντάφι έχει ξεπεράσει αρκετά το όριο των ημερών που μπορεί ένας παίκτης να μείνει εκτός αγωνισμάτων και πως φλερτάρει πλέον ξεκάθαρα με την αποβολή.

Βέβαια, αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει είναι η πιθανότητα (υπαρκτή ξεκάθαρα) να αποχωρήσει ο Τριαντάφυλλος όχι λόγω τραυματισμού, αλλά λόγω… ψηφοφορίας, αφού για μια ακόμη φορά θα επιλεγεί από τους συμπαίκτες του ως ένας από τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Χάνοντας την πρώτη ασυλία της εβδομάδας οι Κόκκινοι, θα δείξουν… Τριαντάφυλλο ως υποψήφιο για αποχώρηση κι εδώ τα πράγματα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα, αφού η δεύτερη υποψηφιότητα από την κόκκινη ομάδα θα είναι αυτή της Μαριάνθης.

Μην αποκλείσετε, λοιπόν, σε αυτή τη δυάδα και τη συγκεκριμένη ψηφοφορία, να δούμε την Μαριάνθη να προσπερνά τον Τριαντάφυλλο σε θετικές ψήφους. Τι θα σημάνει αυτό; Πώς όλα θα εξαρτηθούν απ’ το ποιος ή ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι.

Αν, για παράδειγμα ο Τριαντάφυλλος και η Μαριάνθη βρεθούν (μετά από πιθανή νίκη της Κόκκινης ομάδας στη δεύτερη ασυλία) απέναντι σε Μπάρτζη και Τζέιμς, τότε δεδομένα αποχωρεί Κόκκινος. Αν πάλι οι Μπλε κάνουν το 2-0, τότε όλα θα εξαρτηθούν απ’ το ποιος θα είναι ο τρίτος παίκτης που θα προταθεί από τον Κόρομι, που θα έχει την ατομική ασυλία.

Σε μια τριάδα, για παράδειγμα, με υποψήφιους Τριαντάφυλλο, Μαριάνθη και Κώστα Παπαδόπουλο, ο Τριαντάφυλλος θα έχει πολλές πιθανότητες για να παραμείνει, αφού οι ψήφοι θα μοιραστούν, ενώ δεν υπάρχει δείγμα γραφής για τον Κώστα Παπαδόπουλο, οπότε δεν μπορεί να αποκλειστεί η ευχάριστη -για εκείνον- έκπληξη.

Σε μια κίνηση στρατηγικής από την πλευρά του Κόρομι, που μπορεί να τον οδηγήσει στο σημείο να προτείνει ακόμα και τον Ηλία Μπόγδανο για να σπάσει το δίδυμο Τριαντάφυλλος – Μαριάνθη, τότε ξεκάθαρα θα αποχωρήσει ένας από τους δύο, με τον Τριαντάφυλλο να είναι το φαβορί για επιστροφή στην Ελλάδα.

Ολα τα παραπάνω, είναι απλά σενάρια και υποθέσεις επί πραγματικών (πιθανών) δεδομένο. Αυτό που δεν είναι σενάριο είναι το γεγονός πως ο Τριαντάφυλλος θα πρέπει μέσα στα επόμενα 24ωρα (αν δεν αποχωρήσει από την ψηφοφορία της Τρίτης) να επιστρέψει στους στίβους μάχης, διαφορετικά θα βρεθεί αντιμέτωπος με την επιβολή ποινής αποχώρησης από την παραγωγή.

Exit mobile version