Survivor Spoiler 29/3: Η λάθος κίνηση του Κώστα Παπαδόπουλου! Θα του κοστίσει ακριβά; (photos)

Survivor Spoiler 29/3: Η κίνηση του Κώστα Παπαδόπουλου να… δημιουργήσει μια τουρκική τουαλέτα στο καλυβάκι του Παππά και του Τριαντάφυλλου, ίσως αποτελέσει το μέγα λάθος και ανοίξει την πόρτα της εξόδου του απ’ το Survivor…

Ο Κώστας Παπαδόπουλος έκρινε σκόπιμο να κάνει τη συγκεκριμένη κίνηση ως «πλάκα» για την υποδοχή του Αλέξη Παππά, πίσω στην Κόκκινη παραλία, απ’ την οποία είχε ξεκινήσει τη διαδρομή του στο Survivor ως Διάσημος.

Μόνο που από τη μία η σθεναρή αντίδραση του Τριαντάφυλλου κι απ’ την άλλη η ακόμα πιο δυναμική αντιμετώπιση της… έκπληξης από τον ίδιο τον Αλέξη Παππά, φαίνεται πως παίζουν καταλυτικό ρόλο στη δημιουργία αρνητικού κλίματος εις βάρος του Κώστα Παπαδόπουλου.

Τα αρνητικά σχόλια εις βάρος του από το τηλεοπτικό κοινό, μετά την ολοκλήρωση του χθεσινού επεισοδίου, αλλά και σήμερα Δευτέρα, που συνεχίζεται ο σχολιασμός στα Social Media, δείχνουν ακριβώς αυτήν την τάση που έχει δημιουργηθεί.

Μια τάση που μετά και την προβολή του αποψινού επεισοδίου, στο οποίο θα δούμε την άφιξη του Αλέξη Παππά στην καλύβα του, θα γίνει ακόμη πιο οδυνηρή για τον Παπαδόπουλο. Και θα παίξει καταλυτικό ρόλο, σύμφωνα με πληροφορίες, σε μια πιθανή υποψηφιότητά του για αποχώρηση, αν και όποτε τεθεί στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Δείτε στην γκάλερι ορισμένα μόνο – τα πιο κόσμια – από τα αρνητικά σχόλια εις βάρος του Κώστα Παπαδόπουλου, για την ενέργειά του να «φτιάξει» τουαλέτα στο χώρο που κοιμόντουσαν Παππάς και Τριαντάφυλλος:

Exit mobile version