Survivor: Αποκαλύψεις από Καλλίδη – Το «σενάριο» του φετινού παιχνιδιού ήταν…

Survivor spoiler: Ο Πάνος Καλλίδης ήταν χθες καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά και για τους συμπαίκτες του.

«Το σενάριο ήταν ότι θα παίξουν φέτος με χαρακτήρες γιατί εγώ δεν είμαι και αθλητικός άνθρωπος, εγώ όταν έκανα το casting τους ρώτησα τι είδατε σε εμένα γιατί πίνω, καπνίζω και δεν αθλούμαι. Μου είπαν ότι ήθελαν χαρακτήρες και τους ενδιέφερε ο δικός μου…», είπε ο Πάνος Καλλίδης, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της συμμετοχής του στο ριάλιτι.

Όσο για την κόντρα που είχε με την Άννα Μαρία και το υπόλοιπο παρεάκι ο Καλλίδης ανέφερε ότι ίσως με κάποιους ανθρώπους δεν ταιριάζει, «οι κακουχίας, η πείνα, η απομόνωση σε κάνει να σκέφτεσαι περίεργα, μέσα τα βλέπεις αλλιώς… Η Άννα Μαρία ήταν ξεχωριστός χαρακτήρας είχε την δική της σκέψη και μπορεί να μην ταίριαζε με κάποιους ανθρώπους. Ξεκίνησα να κάνω παρέα με Τζέιμς, Άννα Μαρία και Νίκο και χάλασε για το τίποτα. Για μια κατσαρόλα».

«Εγώ όταν κατάλαβα ότι πρέπει να το ζήσω αυτό έτσι και με τη νοσταλγία και την κούραση έφυγα. Το παιχνίδι θα σε κάνει να έρθεις αντιμέτωπος και με τους φίλους σου», πρόσθεσε.

Για τον ντόρο που δημιουργήθηκε γύρω από τη φημολογούμενη φιλία που φέρεται να είχε με την Μαριαλένα και τον Σάκη ο Πάνος Καλλίδης είπε, «Με την Μαριαλένα τυχαίνει να την ξέρω από έξω,το αγόρι που έχει εδώ τυχαίνει να γνωριζόμαστε, γιατί ο Γιώργος γνωρίζεται με την Λεάννα είναι συνεργάτες. Είναι πολύ καλοί χαρακτήρες και η Μαριαλένα και ο Σάκης και ο Ταβλαδάκης».

Τέλος ανέφερε πως το λάδι που είχε βρει ήταν μηχανής τελικά, ενώ παραδέχτηκε ανοιχτά ότι το ρύζι που βρήκε με την Κάτια Ταραμπάνκο το «πετσόκοψε». Για τον τελικό βλέπει σίγουρα Σάκη, Τζέιμς και Καρολίνα.

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version