MasterChef – Αγνώριστη η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Η τρομερή αλλαγή στην εμφάνισή της

Ιδιαιτέρως αδυνατισμένη και με ανανεωμένο λουκ, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη σχολίασε τις επιδόσεις των φετινών διαγωνιζομένων του MasterChef.

Καλεσμένη στη «Φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (29/3) η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, φιναλίστ του MasterChef 4.

Εμφανώς αδυνατισμένη και με ανανεωμένο λουκ, μίλησε για τον φετινό κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής του Star, ενώ αναφέρθηκε στις επιδόσεις των διαγωνιζομένων, ασκώντας έντονη κριτική για το πιάτο της Μαρίνας Ντεμολλάι, η οποία, να σημειωθεί, ότι φημολογείται πως αν και αποχώρησε, θα επιστρέψει στο ριάλιτι.

«Το πιναμπούρ και τα αποξηραμένα μανιτάρια είναι η χειρότερη παγίδα και ενός επαγγελματία. Δηλαδή φέρθηκε σαν ερασιτέχνης ενώ δεν είναι γιατί είναι μεγάλη παγίδα. Θέλει να το προσέξεις το πιναμπούρ όπως και τα μανιτάρια. Επίσης νομίζω ότι δεν το είχε και καλά βρασμένο. Το πήρε πως είναι κάτι απλό. Στις αντιγραφές δεν μπορείς να υπολογίσεις. Η αντιγραφή είναι αντιγραφή. Οπότε καλός ή κακός μάγειρας δεν παίζει κάποιο ρόλο. Είναι θέμα τύχης αλλά και αντίληψης», είπε για την Μαρίνα Ντεμολλάι.

Exit mobile version