Survivor Spoiler 30/3: Οριστικό! Αυτοί κατακτούν τη δεύτερη ασυλία, αυτοί είναι οι υποψήφιοι…

Survivor Spoiler 30/3: Εκαναν το 1-0 οι Μπλε, βγήκε στον «τάκο» ο Τριαντάφυλλος και πλέον το ενδιαφέρον εστιάζεται στην αποψινή δεύτερη μάχη για την ασυλία. Ποια ομάδα θα την κατακτήσει. Εχουμε το αποτέλεσμα…

Είδαμε τους Μπλε χθες να κάνουν το 1-0 και να πηγαίνουν σαν… ηττημένοι στο Συμβούλιο του Νησιού, αφού είναι ξεκάθαρο πως το χάσμα που χωρίζει Τζέιμς – Μπάρτζη με την πεντάδα Κατσούλη, Παππά, Ελευθερίας, Χριστίνας, Μαριαλένας δεν πρόκειται να γεφυρωθεί.

Ακόμα και ο Λιανός εξέφρασε την εύλογη απορία του για τι πραγματικά θα μπορούσε να συμβεί στο Συμβούλιο του Νησιού, αν οι Μπλε δεν είχαν νικήσει τους Κόκκινους και δεν είχαν κατακτήσει την ασυλία.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι θα δούμε πολλά επεισόδια ακόμα σε αυτή τη διαμάχη, καθώς ο Σάκης Κατσούλης δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, μόνο που ο Μπάρτζης δείχνει ιδιαίτερα αποφασισμένος να μην κάνει πίσω, με ό,τι κι αν αυτό μπορεί να συνεπάγεται για το μέλλον και των δύο παικτών στο Survivor.

Είναι ξεκάθαρο άλλωστε, πως εκτός γυρίσματος έχει παίξει χοντρό σκηνικό μεταξύ τους, κάτι που ουσιαστικά αποκάλυψε ο Νίκος Μπάρτζης κατηγορώντας τον Κατσούλη για… μαγκιές πίσω απ’ τις κάμερες.

Από την άλλη πλευρά, οι Κόκκινοι στο γνωστό μοτίβο, να τα βάζουν και να χλευάζουν τον Τριαντάφυλλο, κατορθώνοντας απλά να τον κάνουν ακόμα πιο δημοφιλή στο τηλεοπτικό κοινό.

Κάτι που εκτός απροόπτου θα το διαπιστώσουν και όσοι τον επέλεξαν για υποψήφιο και κατά τη διάρκεια της αποψινής ψηφοφορίας.

Μιας ψηφοφορίας που θα έχει καθαρά… κόκκινο ενδιαφέρον. Σας το είχαμε προαναγγείλει, άλλωστε, από χθες πως θα είναι κόκκινη η αποχώρηση της εβδομάδας.

Πράγματι, λοιπόν, παίκτης της Κόκκινης ομάδας θα αποχωρήσει, καθώς οι Μπλε, αν και… 7 κομμάτια θα καταφέρουν να κάνουν το 2-0 στις ασυλίες, νικώντας και πάλι τους Κόκκινους, οι οποίοι θα πάνε ως ηττημένοι στο συμβούλιο του Νησιού με σκοπό να αναδείξουν δύο ακόμη παίκτες προς αποχώρηση.

Η μία θα είναι δεδομένα η Μαριάνθη. Και η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση θα είναι η Ελένη Χαμπέρη, την οποία και θα υποδείξει με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια ο Παύλος Γαλακτερός, ο οποίος κατέκτησε την ατομική ασυλία.

Αρα, τριάδα υποψηφίων Τριαντάφυλλος, Μαριάνθη και Χαμπέρη και απόλυτο φαβορί για αποχώρηση η Ελένη Χαμπέρη…

Εσείς ποιος θέλετε να παραμείνει στο Survivor; ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ.

Exit mobile version