Survivor Spoiler 30/3: Άγριο σκηνικό πίσω από τις κάμερες – «Τις μαγκιές απ’ έξω τις κάνες»

Survivor Spoiler 30/3: Το σκηνικό στο συμβούλιο του νησιού που «χτύπησε» καμπανάκι για κάτι που δεν έχουμε δει.

Οι μπλε έκαναν το 1-0 στους αγώνες ασυλίας γι’ αυτή την εβδομάδα, ενώ όπως σας αποκαλύψαμε πρώτοι από τα ξημερώματα, κάνουν το δύο στα δύο απόψε.

Αυτό που μας έκανε τρομερή εντύπωση στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, ήταν πως ενώ οι μπλε πήραν ακόμα μία σημαντική νίκη, συμπεριφέρονταν ως… ηττημένοι.

Οι εντάσεις ξεκίνησαν στο συμβούλιο, με τους Τζέιμς και Νίκο να κατηγορούν την υπόλοιπη πεντάδα και το αντίστροφο. Εκεί μάλιστα ακούστηκαν κάποια λόγια από τον Νίκο Μπάρτζη, που αν ισχύουν, μιλάμε για χοντρά σκηνικά στον Άγιο Δομίνικο τα οποία δεν έχουμε δει ποτέ.

Οι δυο τους φαίνεται ξεκάθαρα πως έχουν… προιστορία στο παιχνίδι, με τον Σάκη Κατσούλη να μην σηκώνει μύγα στο σπαθί του, ενώ από την άλλη ο Μπάρτζης δείχνει ιδιαίτερα αποφασισμένος να μην κάνει πίσω, με ό,τι κι αν αυτό μπορεί να συνεπάγεται για το μέλλον και των δύο παικτών στο Survivor.

Εσείς ποιος θέλετε να παραμείνει στο Survivor; ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ.

Ο Νίκος κατηγόρησε τον Σάκη για μαγκιές πίσω από τις κάμερες και για λόγια που ποτέ δεν έχουν προβληθεί στις οθόνες μας, με τον 30χρονο να μην δίνει απαντήσεις στα λόγια του αγρότη.

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version