Survivor: «Ασημακόπουλε να χαίρεσαι τις μπιφτεκάρες σου!»

Survivor: Ρεσιτάλ ερμηνείας από Τριαντάφυλλο και Γιώργο Ασημακόπουλο στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor! To Τwitter δε, σε μεγάλα κέφια!

Ο Τριαντάφυλλος βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση στο συμβούλιο της Δευτέρας μετά από ψηφοφορία και φυσικά άστραψε και βρόντηξε. Σε ένα πηγαδάκι με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και Ελευθερία Ελευθερίου, ο τραγουδιστής έκανε παράπονα για τα χθεσινά γελάκια στην προθέρμανση που έκανε πριν τον αγώνα.

Ο Ασημακόπουλος είτε για να τον παρηγορήσει, είτε για να τον τρολάρει τον χαρακτήρισε ως «παίκτη τελικού», αναλύοντάς του μάλιστα και τα προσόντα που έχει, παρά τον τραυματισμό στη μέση.

Ο Γιώργος τού ξεκαθάρισε μάλιστα ότι δεν ήταν μέσα σε αυτούς που γέλαγε, κάτι που δεν ισχύει, γιατί η κάμερα τον πρόδωσε.

Όμως η συμπεριφορά του Ασημακόπουλου τις τελευταίες ημέρες έχει αλλάξει γενικότερα και έχει ρίξει δίαυλους επικοινωνίας προς τον Τριαντάφυλλο. Φυσικά αυτή η μετάλλαξη δεν πέρασε απαρατήρητη από τον… μέγα ενορχηστρωτή Αλέξη Παππά, που συμβούλευσε τους «κόκκινους» να αλλάξουν ρότα αν θέλουν να βρεθούν στον τελικό.

Το Twitter φυσικά μετά από το «πηγαδάκι» έδωσε ρέστα για την «μπιφτεκούπολη» του Survivor με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να είναι ο πρώτος… ψήστης που γυρίζει την μπιφτέκα.

Βέβαια, αρκετά ήταν και τα σχόλια που αναφέρουν ότι ο Ασημακόπουλος απλά κουράστηκε και αποφάσισε να τρολάρει τον Ντάφυ!

Exit mobile version