Survivor: Μόνος του και όλοι τους! Ο Τριαντάφυλλος προκάλεσε τους πάντες ανοιχτά! (videos)

Survivor: Μετά το επικό «κατοστάρι» κόντρα στον Κώστα Παπαδόπουλο, ο «Ντάφυ» προχώρησε σε μία κίνηση που δεν έχουμε ξαναδεί

Απόλυτος πρωταγωνιστής του χθεσινού (30/3) επεισοδίου στο Survivor, ήταν ο Τριαντάφυλλος.

Για άλλη μια φορά είδαμε τους παίκτες της κόκκινης ομάδας εναντίον του (πλην της Μαριάνθης), ενώ πλέον ο Αλέξης Παππάς τον στηρίζει ανοιχτά κάθε φορά.

Μάλιστα ο «Ντάφυ» δεν άντεξε την πίεση και τις επιθέσεις που δέχεται συνεχώς και ξέσπασε σε κλάματα, με τον παίκτη της μπλε ομάδας να του συμπαραστέκεται.

Ας πάμε όμως σε δύο περιστατικά που έκαναν τράβηξαν την προσοχή των τηλεθεατών στο Survivor. Πριν το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, ο Τριαντάφυλλος ρώτησε τους συμπαίκτες του αν θέλουν να αγωνιστεί. Εκείνος ένιωθε καλά και το ανέφερε όμως δεν πήρε ξεκάθαρη απάντηση και έτσι αποφάσισε να μην αγωνιστεί. Μάλιστα, επειδή -ειδικά- ο Κώστας Παπαδόπουλος τον ειρωνευόταν, τον προκάλεσε σε ένα «κατοστάρι» για να αποδείξει πως είναι καλά και πως μπορεί να αγωνιστεί.

Μετά από αυτό το αξιομνημόνευτο περιστατικό, ο «Ντάφυ» πήρε τα πάνω του και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τη δυναμική που έχει καταλάβει πως έχει εκτός παιχνιδιού. Ο Κόρο μίλησε για τον Τριαντάφυλλο και το επικό ζέσταμά του που είδαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (29/3), λέγοντας πως γέλασε όλο το Πανελλήνιο και ο Άγιος Δομίνικος.

Τότε ο Τριαντάφυλλος έγινε έξαλλος και προκάλεσε όλους τους συμπαίκτες τους να βγουν στον τάκο μαζί του για να δουν όλοι ποιος θα φύγει και καταλάβουν πότε θα γελάσει το Πανελλήνιο.

«Ελάτε ρε παικταράδες στον τάκο μαζί μου αν τολμάτε» είπε ο Τριαντάφυλλος, σε μία κίνηση που δεν έχουμε ξαναδεί στο Survivor. Προφανώς ο παίκτης της κόκκινης ομάδας δείχνει πως γνωρίζει μετά τις υποψηφιότητές του προς αποχώρηση, πως ο κόσμος τον θέλει μέσα στο παιχνίδι.

Έτσι αποφάσισε να «πετσοκόψει» τους πάντες με τα λόγια του, κάτι που φάνηκε καθώς δεν απάντησε κανείς εκείνη τη στιγμή, σύμφωνα πάντα με τα πλάνα που έδειξε ο ΣΚΑΙ.

Όπως σας έχουμε πει πολλές φορές, ο «εξολοθρευτής» Τριαντάφυλλος έχει ακόμα μέλλον στο παιχνίδι και το μόνο σίγουρο είναι πως όσο οι συμπαίκτες του συνεχίζουν να του φέρονται έτσι, τόσο περισσότερους fans κερδίζει εκτός.

Εσείς ποιος θέλετε να παραμείνει στο Survivor; ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ.

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version