Από το Survivor στο House of Fame: Ποιος πρώην παίκτης «εισέβαλε» στην ακαδημία;

Από το Survivor στο House of Fame: Ποιος πρώην παίκτης «εισέβαλε» στην ακαδημία;

Survivor: Αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης, όμως δεν έκατσε και πολύ στα... αυγά του και εισέβαλε στο άλλο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, το House Of Fame.

Ο Πάνος Καλλίδης μπορεί να αποχώρησε από το Survivor, αλλά μπήκε σε άλλο ριάλιτι, καθώς έκανε guest εμφάνιση στο House of Fame.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, έκανε αποκαλύψεις για το παιχνίδι.

«Όταν κερδίζαμε τα έπαθλα τρώγαμε. Τις πρώτες δύο με τρεις εβδομάδες δεν τρώγαμε, γιατί οι διάσημοι χάναμε συνέχεια. Ποιος να φέρει πόντους; Εγώ ή ο Τριαντάφυλλος; Το Survivor δεν έχει να κάνει μόνο με σωματικές δυνατότητες. Ένας παίκτης χρειάζεται να έχει ψυχική δύναμη, να του αρέσει η φύση, να είναι έξυπνος, να μπορεί να διαχειριστεί τον εαυτό του και να κάνει καλά το μυαλό του, να μπορεί να διαχειριστεί το μυαλό του, γιατί το μυαλό φεύγει», είπε ο τραγουδιστής.

«Εμένα κάποια στιγμή μου έλειψε η οικογένειά μου, μου έλειψε το έξω, άρχισα να μην μπορώ να φέρνω νίκες, ενώ όταν είχα πάει στους μπλε είχα 50% νίκες. Είχα πάρει τρομερή αυτοπεποίθηση και ήθελα να μείνω. Με πίστεψε η ομάδα μου, έκανα πραγματική παρέα με την ομάδα μου. Μου έδωσε τον χρόνο να κάνω εποικοδομητικές σκέψεις μέσα στο παιχνίδι», συμπλήρωσε με τους σπουδαστές στην ακαδημία να μένουν με το στόμα ανοιχτό.

Τέλος, αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στην οικογένειά του και πόσο του έχει λείψει. «Στο τέλος μετά από ένα έπαθλο επικοινωνίας που είδα τα παιδάκια μου και τη γυναικούλα μου, άρχισα να νιώθω το αίσθημα της νοσταλγίας. Δεν μπορούσα να φέρω νίκες, πλέον ήμουν από τους πιο αδύναμους. Αυτό με πείραξε, αισθανόμουν άσχημα. Δεν με τόνωσε ότι ήμουν προτεινόμενος. Είναι τρελή εμπειρία, σε κάνει να πιστεύεις πιο πολύ στον εαυτό σου», κατέληξε.

Survivor Spoiler - Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest