Survivor Spoiler: Αυτό είναι το μέλλον του Τριαντάφυλλου στο Survivor (vid)

Survivor Spoiler: Πολλά γράφονται, περισσότερα ακούγονται για τον Τριαντάφυλλο και το μέλλον του στο Survivor, όμως η αλήθεια είναι μία και μοναδική…

Θέμα οικειοθελούς αποχώρησης από την πλευρά του Τριαντάφυλλου δεν υπάρχει. Δεν υπήρξε ποτέ για την ακρίβεια…

Ο μόνος λόγος που θα υποχρέωνε τον Ντάφι να αποχωρήσει, με διαδικασία εκτός της προβλεπόμενης, δηλαδή της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού, θα ήταν λόγω του τραυματισμού του.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που ο Τριαντάφυλλος επέστρεψε στους στίβους μάχης, στο… όριο της συμπλήρωσης των ημερών που θα τον έθεταν εκτός συνέχειας, αντιλαμβάνεστε πως θέμα αποχώρησης από το Survivor δεν υφίσταται πια.

Η σύζυγός του, διέψευσε κατηγορηματικά πως έχει έρθει σε επικοινωνία μαζί του, κάτι που και να είχε συμβεί πάλι θα το διέψευδε, όμως πιστοποιεί το γεγονός πως δεν υπάρχει θέμα οικειοθελούς αποχώρησης.

Για να είμαστε σωστοί, ο Τριαντάφυλλος άντεξε τόσες εβδομάδες απέναντι σε ένα άκρως αρνητικό περιβάλλον, θα ήταν και παράλογο να αποχωρήσει τώρα που έσμιξε ξανά με τον Αλέξη Παππά…

Από την άλλη, ακόμα και η παραγωγή του Survivor, έτσι όπως εξελίσσεται το ριάλιτι επιβίωσης στον Αγιο Δομίνικο, γνωρίζει πως πλέον ο Τριαντάφυλλος είναι το μεγάλο της όπλο στη μάχη της τηλεθέασης.

Με τα καλά και τα κακά του ο Τριαντάφυλλος έχει γίνει ο μεγάλος πρωταγωνιστής και το μόνο αντικείμενο σχολιασμού (θετικού – αρνητικού) από το τηλεοπτικό κοινό.

Κατανοείτε, λοιπόν, πως ένα τόσο ισχυρό όπλο δεν πρόκειται να το αφήσει εύκολα ο Ατζούν να «χαθεί» οικειοθελώς, όσο κι αν ο Τριαντάφυλλος είναι το πιο βαρύ συμβόλαιο που παραμένει ενεργό από την πρώτη μέχρι έως και σήμερα.

Αν αναλογιστεί κανείς τα εκατομμύρια ευρώ που κερδίζουν ΣΚΑΪ και Ατζούν από το φετινό Survivor, οι 100.000 που αντιστοιχούν στην παρουσία του Τριαντάφυλλου, μοιάζουν με σταγόνα στον ωκεανό της επιτυχίας του φετινού παιχνιδιού.

Οπότε, καλό θα είναι να προτεοιμάζετε το τηλεοπτικό κοινό για ακόμα περισσότερο… Τριαντάφυλλο στα προσεχή επεισόδια!!!

Exit mobile version