Survivor Spoiler: Σκάει τελικά η ΒΟΜΒΑ! Η αλλαγή των ομάδων έρχεται και δεν είναι… φάρσα (Vid)

Survivor Spoiler: Σε… mood Πρωταπριλιάς φαίνεται πως εξακολουθούν να κινούνται ορισμένοι στον Αγιο Δομίνικο, αναφορικά με την αλλαγή στη σύνθεση των δύο ομάδων.

Αλλαγή που τελικά θα τη δούμε να γίνεται πράξη το βράδυ της Κυριακής, παρά το γεγονός ότι αρχικά από την πλευρά της παραγωγής έγινε διαρροή για δήθεν φάρσα που θέλησε να κάνει ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες των δύο ομάδων.

Στο δια ταύτα, λοιπόν, αφού το «παιχνίδι» της φάρσας ολοκληρώθηκε και η Πρωταπριλιά τιμήθηκε δεόντως με τους «ψεύτες» να πανηγυρίζουν, επιβεβαιώνεται η αρχική πληροφορία που θέλει όντως τις δύο ομάδες να έχουν ήδη νέα σύνθεση.

Η απόφαση για την ανατρεπτική αυτή κίνηση έρχεται να αντιστρέψει τους μέχρι πρότινους ισχυρισμούς ακόμα και στελεχών του Survivor, πως δεν μπορεί να προκύψει αλλαγή σύνθεσης ομάδων.

Με τα δεδομένα που τώρα έχουν διαρρεύσει, θεωρείται σχεδόν βέβαιη η μετακόμιση των Παππά, Κατσούλη και ίσως της Ελευθερίου στην πλευρά της Κόκκινης ομάδας και αντίστοιχα δύο εκ των Ασημακόπουλου, Κόρομι, Παπαδόπουλου στην Μπλε.

Επίσης, ενδέχεται να υπάρξει και μετακίνηση μιας εκ των κοριτσιών της κόκκινης ομάδας στην Μπλε με πιθανότερη αυτή της Καρολίνας.

Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, πως με ένα τέτοιο ριζοσπαστικό ανακάτεμα των δύο ομάδων, στόχος της παραγωγής είναι ένας και μοναδικός.

Να προστατέψει από την Κόκκινη ομάδα τον Τριαντάφυλλο και από την Μπλε ομάδα τους Τζέιμς και Μπάρτζη.

Κοινώς, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες αυτές, ξεκάθαρα προκύπτει παρέμβαση της παραγωγής για το σπάσιμο της κλίκας τόσο στην Κόκκινη, όσο και στην Μπλε ομάδα.

Με ό,τι κι αν αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την εξέλιξη του παιχνιδιού…

Exit mobile version