Survivor: «Αυτή είναι η στρατηγική του Τριαντάφυλλου»

Survivor spoiler: Καλεσμένος στην εκπομπή «Dot.» ήταν ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος εδώ και κάποιες εβδομάδες αποτελεί παρελθόν από την «κόκκινη» ομάδα. Ο πρώην αρχηγός του «κόκκινου» λεωφορείου μίλησε για τον Τριαντάφυλλο, για την άγνωστη μέχρι τώρα ζωή του, αλλά και για την σχέση που διατηρούσε με την Τσίλα.

«Υπάρχουν εκατομμύρια πράγματα που μπορούμε να είμαστε ευγνώμονες κάθε πρωί με το που ανοίγουμε τα μάτια μας, τα οποία τα ξεχνάμε και επικεντρωνόμαστε σε αυτά που δεν έχουμε, ενώ εμένα για τρεις μήνες όλη μου η περιουσία χωρούσε σε ένα backpack και μπορούσα οπουδήποτε να βρεθώ και να κοιμηθώ και να είναι το σπίτι μου. Το άλλο που συνειδητοποίησα όταν κερδίσαμε το πρώτο αγώνισμα επικοινωνίας, ενώ μέχρι τότε δεν το είχα καταλάβει, ήταν το πόσο είχα επιθυμήσει τους δικούς μου ανθρώπους», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Κοψιδάς και τόνισε πως ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει ήταν η συμβίωση με άλλους 10 ανθρώπους κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Αποκάλυψε δε ότι στο παιχνίδι έχασε σχεδόν 18 κιλά, ενώ κρατά ακόμα το κοτσιδάκι που έκανε όσο ήταν στην παραλία του Αγίου Δομίνικου, γιατί έτσι νιώθει ότι συνδέεται με την «κόκκινη» ομάδα.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός μίλησε για την κόντρα του με τον Τριαντάφυλλο.

«Ο βασικός αντίπαλος ήταν εκείνος. Ήμουν αρκετά κοντά του στις αρχές και ήταν ο πρώτος που πήρα στην ομάδα μου. Στην πορεία υπήρξε μεταστροφή. Από την αρχή είχε το σκεπτικό ότι δεν έχει καταγραφεί στην κάμερα, δεν έχει γίνει. Στην αρχή, όλοι του δώσαμε ευκαιρία να ζητήσει συγγνώμη. Όλοι ξέραμε την αλήθεια. Μετά τον θυμό ήρθε η απογοήτευση και η στεναχώρια. Είχα επενδύσει σε εκείνον», είπε.

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του, ο Γιώργος Κοψιδάς είχε αναφέρει ότι «με την ψήφο του ο κόσμος έδειξε τι θέλει να βλέπει. Προφανώς δεν θέλει να βλέπει αυτό που πρεσβεύω εγώ, που θεωρώ ότι είναι η υγεία, η αλήθεια, η ευθύτητα, η τιμιότητα, η εντιμότητα, η ακεραιότητα, η ηθική. Προτιμάει να βλέπει κουτσομπολιό, ίντριγκες, τσακωμούς, ανταλλαγή κακίας, αρνητικής ενέργειας και όλα αυτά. Οπότε χαίρομαι που εγώ θα φύγω από όλο αυτό και θα επιστρέψω στην κανονική μου ζωή, εκεί που όλα αυτά είναι πάρα πολύ μακριά», προκαλώντας με τα λόγια αυτά την αρνητική αντίδραση του κοινού.

Έσπευσε, ωστόσο να διευκρινίσει τι εννοούσε με αυτή την δήλωσή του.

«Αυτό που είπα δεν αφορούσε το κοινό, μπορεί να το διατύπωσα λάθος. Αφορούσε εμένα και τον Τριαντάφυλλο. Ο κόσμος θέλει να βλέπει αυτό που εκπροσωπεί ο Τριαντάφυλλος. Πάντα δίνω ευκαιρίες σε ανθρώπους, αλλά του έδωσα πολλές και όταν ήμουν εκεί. Ήταν αμετακίνητος. Λειτουργεί με στρατηγική. Τέτοιοι άνθρωποι με ταράζουν, να είναι καλά αλλά από μακριά» σχολίασε στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Τέλος, ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε για το παιδί της πρώην συντρόφου του, Τσίλα, το οποίο μεγάλωσε ως δικό του. «Την πρώην σύντροφό μου τη γνώρισα έγκυο. Την ερωτεύτηκα, περάσαμε τη φάση αυτή μαζί και το παιδί της ήταν σαν παιδί μου. Μετά κάποια στιγμή χωρίσαμε αλλά το παιδί πήγαινε στους γονείς μου. Τώρα είναι 20 χρονών, έχει και σχέσεις με τον βιολογικό της πατέρα και με εμένα».

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version