MasterChef: Αποχώρηση – «βόμβα» – Δεν ξανάγινε τέτοια βαθμολογία

MasterChef: Μαζί με τον Ιωάννη Αυλωνίτη, ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, έχοντας χάσει από τον Τζιοβάνι Σκαράτζι στη δοκιμασία ασυλίας follow the chef, βρέθηκαν η Ανούς και η Λία, που κλήθηκαν να μαγειρέψουν και να διεκδικήσουν την είσοδό τους στη χρυσή δεκάδα.

Η θεματολογία της εβδομάδας στην ασιατική κουζίνα συνεχίστηκε και φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι άλλος ο καλεσμένος των τριών chef κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, από τον Γιώργο Βενιέρη.

Ο Ιωάννης, έχοντας δοκιμάσει άπειρες φορές τα πασίγνωστα bao buns του chef Βενιέρη, ένιωθε πιο σίγουρος για τη δοκιμασία και με συναισθήματα συναγωνισμού και όχι ανταγωνισμού, πήρε τη θέση του στον τελευταίο πάγκο.

Μετά από μία μονομαχία στην κουζίνα, οι διαγωνιζόμενοι παρουσίασαν τα πιάτα τους στους κριτές, οι οποίοι βρήκαν σε όλα αστοχίες. Όμως ένας είχε τα χειρότερα…

Η μέρα στην κουζίνα έκλεισε τελικά με δάκρυα και βουβά βλέμματα από τον εξώστη.

Ο Ιωάννης Αυλωνίτης ήταν τελικά αυτός που αποχώρησε από το MasterChef παίρνοντας μάλιστα, μία πολύ κακή βαθμολογία για τα bao bans του. Κουτσόπουλος, Κοντιζάς και Ιωαννίδης τού έβαλαν 4 και ο καλεσμένος σεφ 3, λέγοντάς του ότι τον εξέπληξε αρνητικά η προσπάθειά του.

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version