Survivor Spoiler 4/4: Αυτοί κερδίζουν σήμερα το έπαθλο φαγητού, πριν την αλλαγή των ομάδων (vid)

Survivor Spoiler 4/4: Τελευταίο αγώνισμα επάθλου φαγητού το σημερινό, ανάμεσα σε Κόκκινους και Μπλε με τη σύνθεση ομάδων που γνωρίζουμε έως τώρα.

Από το βράδυ θα γνωρίζουμε και επίσημα τις νέες συνθέσεις των δύο ομάδων, όπως θα προκύψουν από τη διαδικασία επιλογής στο Συμβούλιο του Νησιού, με την αγωνία να χτυπά κόκκινο, αφού το ενδιαφέρον για το Survivor θα εκτοξευτεί ακόμα περισσότερο στα ύψη.

Πριν, όμως, από το Συμβούλιο του Νησιού, θα δούμε το αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού, με Κόκκινους και Μπλε να δίνουν τη μάχη για μια ακόμη φορά, δικαιώνοντας και σε αγωνιστικό επίπεδο την επιλογή της παραγωγής να προχωρήσει σε ανακάταμε της «τράπουλας».

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει ως στιγμής, οι Μπλε θα κάνουν ακόμη έναν περίπατο στο αγώνισμα της Κυριακής και θα κατακτήσουν το έπαθλο φαγητού, δημιουργώντας ένα σερί νικών, που δικαιολογεί απόλυτα τις επερχόμενες εξελίξεις.

Και από αύριο ξημερώνει μια νέα… μέρα, με τον Τριαντάφυλλο αρκετά πιο ισχυρό, έχοντας Παππά και Ελευθερία στην ίδια ομάδα και το δίδυμο Τζέιμς – Μπάρτζη απελευθερωμένο από την παρουσία του Κατσούλη, ο οποίος γίνεται «Κόκκινος» και θα βρει… απέναντί του τον Ασημακόπουλο και τον Μπόγδανο, σε νέες περιπέτειες…

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version