Survivor Spoiler 4/4: Ατζούν και Τριαντάφυλλος οι μεγάλοι κερδισμένοι από την αλλαγή των ομάδων

Survivor Spoiler 4/4: Στο μυαλό του Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος είναι αυτός που παίρνει πάντα τις αποφάσεις για την εξέλιξη του Survivor, δεν νοείται η συνέχιση του ριάλιτι επιβίωσης χωρίς Τριαντάφυλλο.

Προσέξτε, δεν εννοούμε σε καμία περίπτωση πως είναι «σημαδεμένο» το ριάλιτι επιβίωσης για να μείνει σώνει και καλά ο Τριαντάφυλλος εντός, ωστόσο, όλα τα τελευταία (πολλά) 24ωρα που ο Ντάφι έπεσε θύμα ακραίων συμπεριφορών εις βάρος του, από τους ίδιους τους συμπαίκτες του, δεν πέρασε τίποτα απαρατήρητο από το «μεγάλο αφεντικό».

Ο Τούρκος μεγιστάνας, ξέρει καλύτερα απ’ τον καθένα το πώς και πότε πρέπει να προστατεύσει το ίδιο το προϊόν, το Survivor, που πουλάει πανάκριβα και στην Ελλάδα και τον κάνει ακόμα πιο πλούσιο, λόγω της τεράστια επιτυχίας του, όπου κι αν προβάλλεται.

Γι’ αυτό και ήταν σχεδόν βέβαιο πως δεν θα έμενε με τα χέρια σταυρωμένα, βλέποντας από τη μία πλευρά (την κόκκινη) το δράμα του Τριαντάφυλλου κι απ’ την άλλη (τη μπλε) τον κίνδυνο να βρεθεί εκτός παιχνιδιού ο κορυφαίος παίκτης στα αγωνίσματα, ο Τζέιμς Καφετζης, έχοντας μπει ξεκάθαρα στο στόχαστρο του Σάκη Κατσούλη και των 4 ακόμα παικτών (Παππάς, Μαριαλένα, Ελευθερία, Χριστίνα).

Αν, μάλιστα, επιβεβαιωθεί σε λίγες ώρες που θα δούμε το αποψινό επεισόδιο, πως ο Γιώργος Λιανός πήρε… χαρτάκι απ’ την παραγωγή με τη νέα σύνθεση των 2 ομάδων, τότε αντιλαμβάνεστε εύκολα ότι ο Τούρκος παραγωγός έφτασε στο… αμήν και υποχρεώθηκε ουσιαστικά να παρέμβει για να διασφαλίσει πως το ενδιαφέρον για το Survivor θα διατηρηθεί αμείωτο μέχρι και το φινάλε του, το οποίο δρομολογείται για το πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου.

Το αρχικό σενάριο ήθελε τις δύο ομάδες να προέκυπταν από επιλογές των δύο παικτών που έχουν τις περισσότερες νίκες μέχρι στιγμής, δηλαδή του Τζέιμς για τη Μπλε και της Καρολίνας για την Κόκκινη ομάδα.

Ορισμός των δύο ομάδων απ’ τον Ιλιτζαλί;

Ωστόσο, νέες πληροφορίες που δεν έχουμε επιβεβαιώσει ακόμα, μιλούν για ακόμα… χειρότερη εξέλιξη, δηλαδή τον ορισμό, ουσιαστικά, των δύο ομάδων από την παραγωγή.

Δεν αλλάζουν, ωστόσο, τα ματσαρίσματα, αφού όλες οι πηγές συμφωνούν πως οι νέες ομάδες είναι οι ακόλουθες:

ΜΠΛΕ ΟΜΑΔΑ

ΤΖΕΙΜΣ ΚΑΦΕΤΖΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΡΤΖΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΡΟΜΙ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ
ΠΑΥΛΟΣ ΓΑΛΑΚΤΕΡΟΣ
ΕΛΕΝΗ ΧΑΜΠΕΡΗ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΕΦΑΛΑ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΚΑΛΥΒΑ
ΗΛΙΑΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ
ΣΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΠΑΠΠΑ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΠΠΑΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

Τι προκύπτει με τις πρώτες αναγνώσεις των ονομάτων στις νέες ομάδες;

Στην Κόκκινη ομάδα ο Τριαντάφυλλος που είχε μείνει ένας εναντίον όλων, αποκτά συμμάχους και εντός… με τον Παππά και την Ελευθερίου να τον στηρίζουν και τον Κατσούλη σε ρόλο μπαλαντέρ, αλλά σύμφωνα με όσα έχει ήδη δείξει, να στέκεται σθεναρά απέναντι στο φαβορί, άρα θα συγκρουστεί με τον Μπόγδανο (αργά ή γρήγορα) και θα προκύπτει ένα απίθανο μοίρασμα 4-4 στις εντός των κόκκινων υποομάδες, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τις ψηφοφορίες στις ασυλίες της εβδομάδας…

Στην Μπλε ομάδα, σμίγουν τα φιλαράκια τα παλιά Κόρομι, Παπαδόπουλος με Καφετζή και Μπάρτζη και αυτό, σίγουρα δεν θα αρέσει καθόλου στην Μαριαλένα. Αυτό που παθαίνει η Μαριαλένα, αν επιβεβαιωθεί η σύνθεση των ομάδων που κυκλοφορεί από το πρωί στο διαδίκτυο, δεν θα της το εύχονταν ούτε ο χειρότερος εχθρός της. Χωρίς τον Κατσούλη, τον Παππά και την Ελευθερία και μόνη… παρηγοριά την ΧριστίναΔεδομένο είναι ένα… Πως η φετινή επιτυχία του Survivor έχει δύο υπογραφές. Μια του Ατζούν Ιλιτζαλί που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και μια του Τριαντάφυλλου, που μόνο με θαύμα θα τεθεί εκτός παιχνιδιού τις αμέσως προσεχείς εβδομάδες…

Exit mobile version