Survivor Spoiler 5/4: Αυτοί κερδίζουν την πρώτη ασυλία! Στον τάκο Τριαντάφυλλος και Παππάς;

Survivor Spoiler 5/4: Από ανατροπή σε ανατροπή θα πηγαίνουν πλέον οι δύο ομάδες στο Survivor, αφού η δυναμική τους έχει εξισορροπηθεί αρκετά. Ποιοι κερδίζουν την πρώτη ασυλία και ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση; 

Μάχη ασυλίας σε στίβο μάχης γεμάτο λάσπη, οπότε εκ των πραγμάτων φαβορί για επικράτηση δεν είναι οι Κόκκινοι.

Με Τριαντάφυλλο και Ελευθερία στις τάξεις της κόκκινης ομάδας, εύκολα αντιληπτό είναι πως οι Μπλε έχουν τον πρώτο λόγο και πλέον οι πληροφορίες που φτάνουν από τον Αγιο Δομίνικο είναι ξεκάθαρες, όχι μόνο για τον νικητή της πρώτης ασυλίας, αλλά και για τον υποψήφιο προς αποχώρηση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα έγιναν γνωστά, οι Μπλε κατακτούν τη νίκη απόψε και ο Τριαντάφυλλος, κατά τα γνωστά, θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα προταθεί για αποχώρηση από την πλευρά των συμπαικτών του στην Κόκκινη ομάδα.

Θα έχει, βέβαια, τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε το πώς θα σπάσουν οι ψήφοι αυτή τη φορά, αφού με την προηγούμενη σύνθεση ο Τριαντάφυλλος θα συγκέντρωνε 8 ψήφους. Πλέον έχει σίγουρα 4 από Μπόγδανο, Νικολέττα, Καρολίνα και Ασημακόπουλο. Και θα πρέπει να δούμε αν Τριαντάφυλλος, Κατσούλης, Ελευθερία και Παππάς θα ψηφίσουν «μπετόν» παίκτη από την «αντίπαλη» τετράδα ή θα προκύψει διαρροή από την πλευρά της Ελευθερίας (κάτι που δεν φαντάζει πιθανό).

Σε μια μοιρασιά των ψήφων, λοιπόν, στο 4-4 αντιλαμβάνεστε πως θα προκύψουν δύο υποψήφιοι για αποχώρηση. Προς το παρόν είναι γνωστή μόνη η δεδομένη υποψηφιότητα του Τριαντάφυλλου. Και φημολογείται πως ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ο παίκτης που έχει κατακτήσει την ατομική ασυλία, άρα αυτομάτως περνά είτε στην Ελευθερία, είτε στον Αλέξη Παππά (πιθανότατα σε αυτόν) η δεύτερη (ή η τρίτη) υποψηφιότητα για αποχώρηση από την Κόκκινη ομάδα.

Θα έχει πολλές εξελίξεις η σημερινή ημέρα. Μείνετε συντονισμένοι, θα ενημερώνουμε με συνεχείς αναρτήσεις για όλα τα νέα δεδομένα που θα προκύπτουν από τον Αγιο Δομίνικο…

Υπενθυμίζουμε πως μπορείτε να ψηφίζετε υπέρ της Κόκκινης ή της Μπλε ομάδας, μετά τις νέες τους συνθέσεις, στο poll που βρίσκεται απ’ το πρωί σε εξέλιξη. ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ.

Exit mobile version