Survivor Spoiler 6/4: Κλειδωμένο! Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη μάχη ασυλίας

Survivor Spoiler 6/4: Με τους Μπλε να κάνουν τη Δευτέρα το 1-0 στις μάχες για την ασυλία, όλο το ενδιαφέρον εστιάζεται στην αναμέτρηση της Τρίτης. Αποκαλύπτουμε το αποτέλεσμα. Αυτοί κερδίζουν τη δεύτερη ασυλία…

Είδαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας τον Αλέξη Παππά να δίνει ένα ακόμη ρεσιτάλ, εμφανίζοντας ξεκάθαρα ηγετικές τάσεις, είδαμε την Μαριαλένα να ξεσπά σε δάκρυα λύπης για τη φυγή του Σάκη Κατσούλη και τη μετακόμισή του στην Κόκκινη ομάδα.

Σε ρόλο… παρηγορητή στο Survivor ο Τριαντάφυλλος, με τον Σάκη Κατσούλη να τονίζει ότι ξαναήρθε κοντά με την Μαριαλένα: «ξέρει να με διαχειρίζεται στο 100% και να με κάνει να ακούω αυτά που θέλω» τόνισε για τη Μαριαλένα ο Σάκης, με τη Μαριαλένα να αντιλέγει πως: «Είμαι στη χειρότερη ψυχολογική κατάσταση. Ο Σάκης είναι το γούρι μου, τώρα και η παρουσία του και η φωνή του θα είναι στην κόκκινη ομάδα. Δεύτερο σοκ που πρέπει να ξεπεράσω, πρώτα που μπήκε και τώρα που έφυγε»…

Η Μπλε ομάδα με τη νέα της σύνθεση παίρνει την πρώτη ασυλία και τώρα σας αποκαλύπτουμε το αποτέλεσμα της δεύτερης μονομαχίας.

Η δεύτερη ασυλία θα πάει σε Κόκκινα χέρια, με τους Κόκκινους να παίρνουν τη ρεβάνς και να κάνουν το 1-1.

Τι σημαίνει αυτό; Θα έχουμε τέσσερις υποψήφιους για αποχώρηση.

Τριαντάφυλλος και Παππάς από την Κόκκινη ομάδα, θα επανέλθουμε αμέσως μόλις έχουμε το οριστικό αποτέλεσμα για τους Μπλε υποψηφίους που θα είναι σίγουρα ένας άντρας και μια γυναίκα!!!

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version