Survivor Spoiler 6/4: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι για αποχώρηση. Κλειδωμένο (vid)

Survivor Spoiler 6/4: Με τον πιο συγκλονιστικό τρόπο ολοκληρώθηκε το αγώνισμα της πρώτης ασυλίας, χαρίζοντας στους Μπλε μια τεράστια νίκη. Ποιοι κατακτούν τη δεύτερη ασυλία σήμερα και ποιοι θα είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Σας αποκαλύψαμε από το βράδυ της Δευτέρας κι ενώ ήταν σε εξέλιξη το αγώνισμα της πρώτης ασυλίας, πως σήμερα θα δούμε τους Κόκκινους να παίρνουν τη ρεβάνς και να κάνουν το 1-1.

Είναι κάτι παραπάνω από εμφανής η αλλαγή στη δυναμικότητα των δύο ομάδων μετά τις ανακατανομές στη σύνθεσή τους και εκεί πόνταρε ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η παραγωγή του Survivor.

Να επανέλθει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού στο αγωνιστικό σκέλος που αυτό είναι και το Survivor και να περιοριστεί το ριάλιτι κομμάτι, στο απόλυτα εφικτό, ώστε να διατηρηθούν τα νούμερα τηλεθέασης στα εξαιρετικά υψηλά επίπεδα που κράταγε από την αρχή της προβολής έως και μέχρι πρότινος.

Πρώτο δείγμα θετικότατο, λοιπόν, με τους Μπλε να κάνουν το 10-9 και τον Νίκο Μπάρτζη με τη Μαριαλένα να κατατροπώνουν Καρολίνα και Μπόγδανο, σε ένα run που ηταν καθαρά αυτοκτονίας για τους δύο Κόκκινους που είχαν όλη την άνεση να πάρουν την πιο χαλαρή τους νίκη. Κι όμως… κατόρθωσαν να χάσουν!!!

Σήμερα, λοιπόν, έχει… ρεβάνς για τους Κόκκινους και πλέον όλο το ενδιαφέρον θα εστιαστεί στην ανάδειξη των τριών υπολοίπων υποψηφίων, αφού ήδη προέκυψε αυτό που γνωρίζαμε και περιμέναμε, ο Τριαντάφυλλος δηλαδή, που είναι και πάλι υποψήφιος για αποχώρηση.

Σας έχουμε αποκαλύψει από τη Δευτέρα πως ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση θα είναι ο Αλέξης Παππάς. Κλειδωμένο, τον επιλέγει ο Ηλίας Μπόγδανος και δεν αλλάζει.

Σας αποκαλύψαμε το βράδυ της Δευτέρας πως οι Κόκκινοι θα κάνουν το 1-1 και καταλήγαμε τονίζοντας πως από την πλευρά των Μπλε, θα βγουν υποψήφιοι για αποχώρηση ένας άντρας και μια γυναίκα.

Τώρα, σας αποκαλύπτουμε και τα ονόματα των δύο υποψηφίων που θα συμπληρώσουν το καρέ.

Κώστας Παπαδόπουλος και Χριστίνα Κεφαλά.

Πάμε λοιπόν σε τετράδα υποψηφίων για αποχώρηση αποτελούμενη από τους Τριαντάφυλλο, Αλέξη Παππά, Κώστα Παπαδόπουλο και Χριστίνα Κεφαλά.

Η αίσθηση που έχουμε είναι πως το τηλεοπτικό κοινό θα κρατήσει και πάλι μέσα στο Survivor τον Τριαντάφυλλο και πως θα αποχωρήσει παίκτης από τους υποψηφίους της Μπλε ομάδας.

Ξεκίνησε η διαδικτυακή ψηφοφορία. Ποιος θέλετε να παραμείνει στο Survivor; ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ.

Exit mobile version