Survivor Spoiler 6/4: Η κόκκινη νίκη, οι 4 υποψήφιοι και το φαβορί για αποχώρηση…

Survivor Spoiler 6/4: Τι θα δούμε απόψε στο Survivor, τι θα συμβεί στην ψηφοφορία και ποιος είναι το μεγάλο φαβορί για να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Δεύτερη μονομαχία ασυλίας απόψε στο Survivor και μετά τη νίκη των Μπλε ήρθε η ώρα των Κόκκινων να κάνουν το 1-1 και να πάνε… θεατές στο Συμβούλιο του Νησιού.

Με τον Τριαντάφυλλο ήδη υποψήφιο και σε κάθε περίπτωση φαβορί για την παραμονή του για έκτη φορά μετά από υποψηφιότητα αποχώρησης, στο παιχνίδι, το ενδιαφέρον εστιάζεται στο πώς θα κινηθεί το τηλεοπτικό κοινό απέναντι στις άλλες τρεις υποψηφιότητες.

Θα είναι τεράστια έκπληξη να διαψευστεί από τώρα ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος δημόσια τοποθετήθηκε το πρωί και είπε πως ο Τριαντάφυλλος -κατά το προαίσθημά του- θα είναι στα ημιτελικά, μαζί με Τζέιμς, Μαριαλένα και Μπόγδανο.

Και ας μη γελιόμαστε, Survivor χωρίς Τριαντάφυλλο θα είναι σαν ψαρόσουπα χωρίς… ψάρι.

Οπότε, πάμε για τους τρεις υπόλοιπους υποψηφίους, με τον Αλέξη Παππά να είναι κι αυτός με το ενάμιση πόδι εντός Survivor και θεωρητικά τη μάχη να τη δίνουν ο Κώστας Παπαδόπουλος με την Χριστίνα Κεφαλά, που θα είναι οι δύο υποψήφιοι αποχώρησης από την πλευρά της Μπλε ομάδας.

Το μεγάλο πρόβλημα στη συγκεκριμένη ψηφοφορία θα είναι ένα και μοναδικό. Το γεγονός ότι συμμετέχουν τρεις παίκτες που έχουν αρκετούς τηλεθεατές απέναντι. Ο Τριαντάφυλλος, που ωστόσο έχει πολύ πιο ισχυρό θετικό ρεύμα απ’ ότι αρνητικό, ο Παππάς που είναι δυνατό χαρτί για τη συνέχεια του παιχνιδιού και ο Παπαδόπουλος, που όπως και η Χριστίνα, έτσι κι αυτός μπορεί να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη.

Ολα, λοιπόν, συνηγορούν πως το μεγάλο φαβορί και αυτήν την εβδομάδα θα είναι η Χριστίνα, όπως ήταν και την περασμένη κι ας αποχώρησε τελικώς η Αννα Μαρία Βέλλη.

Στις λεπτομέρειες θα κριθεί η αποψινή ψηφοφορία αφού θα μοιραστούν οι ψήφοι και φυσικά θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα και έγκυρα, όπως κάθε Πέμπτη κατ’ αποκλειστικότητα, για το ποιος θα είναι τελικά ο παίκτης που θα ετοιμάσει τις βαλίτσες του για τη μεγάλη επιστροφή στην πατρίδα…

Στη διαδικτυακή ψηφοφορία που βρίσκεται, πάντως, σε πλήρη εξέλιξη απ’ το πρωί, Παππάς και Χριστίνα είναι αυτοί που δίνουν τη μεγάλη μάχη για την αποφυγή της αποχώρησης.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ

Exit mobile version