Survivor Spoiler 7/4: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα από το Survivor. Κλειδωμένο…

Survivor Spoiler 7/4: Ημέρα αποχώρησης η σημερινή για το Survivor. Κι όπως κάθε Τετάρτη έτσι και σήμερα, το Dokari αποκαλύπτει κατ’ αποκλειστικότητα την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού…

Μια ψηφοφορία με 4 υποψηφίους, τους οποίους πρώτοι μάθατε εδώ, με τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη Παππά από την Κόκκινη ομάδα και την Χριστίνα Κεφαλά και τον Κώστα Παπαδόπουλο από την Κόκκινη να δίνουν τη μάχη για την εξασφάλιση της παραμονής τους στο Survivor.

Μια μάχη που είχε ξεκάθαρα φαβορί για αποχώρηση, όπως είχε προκύψει και από τη διαδικτυακή ψηφοφορία που διοργάνωσε το QuizChef.gr, μια μάχη που θα κρινόταν ως προς το αποτέλεσμά της μεταξύ του Αλέξη Παππά και της Χριστίνας.

Ο Τριαντάφυλλος, άλλωστε, με τα καλά και τα κακά του είναι αυτή τη στιγμή το δυνατό χαρτί του Survivor και ο παίκτης που για έκτη φορά συμμετέχοντας σε ψηφοφορία, κατορθώνει να διασφαλίσει την παραμονή του, για μια ακόμη εβδομάδα.

Η μεγάλη έκπληξη τόσο για τον Τριαντάφυλλο, όσο και για τον Αλέξη Παππά, αλλά και για τους υπόλοιπους παίκτες του Survivor, όχι όμως για εμάς, αφού φάνηκε από την ψηφοφορία στο διαδίκτυο η τάση, ακούει στο όνομα Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος παραμένει στο Survivor και πλέον καθίσταται με τη συμμετοχή του ένα από τα επόμενα δυνατά χαρτιά της παραγωγής, αφού ξεκάθαρα το τηλεοπτικό κοινό έστειλε ηχηρότατο μήνυμα αναγνώρισης της στάσης και των πράξεών του ως αληθινές και όχι δήθεν…

Πάμε, λοιπόν, να σας αποκαλύψουμε το αποτέλεσμα της χθεσινής διαδικασίας αποχώρησης, με το τηλεοπτικό κοινό να δείχνει το δρόμο της εξόδου, αυτήν τη φορά, όχι στον Αλέξη Παππά, ο οποίος παραμένει στον Αγιο Δομίνικο, αλλά στην Χριστίνα Κεφαλά.

Φαίνεται πως τα… όπλα της Χριστίνας και η προσπάθειά της να προσεγγίσει τον Τριαντάφυλλο δεν απέδωσαν καρπούς. Κι αν κόντρα στην Αννα Μαρία Βέλλη είχε τύχη και κατόρθωσε να την εξουδετερώσει, με αντιπάλους τον Παππά, τον Παπαδόπουλο και τον Τριαντάφυλλο, συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους.

Η Χριστίνα Κεφαλά, λοιπόν, έχει ήδη αποχωρήσει από το Survivor.

Exit mobile version