MasterChef: Ανάρτηση «φωτιά» από τον Άκη Πετρετζίκη

MasterChef: Στο επεισόδιο της Παρασκευής οι κριτές υποδέχτηκαν τρεις από τους νικητές των προηγούμενων κύκλων του τηλεοπτικού μαγειρικού διαγωνισμού.

Μαζί με τον Σταύρο Βαρθαλίτη, περσινό νικητή του MasterChef ήταν ο Μανώλης Σαρρής και ο Λάμπρος Βακιάρος, ο νικητής του πρώτου διαγωνισμού μαγειρικής του Star.

Όταν τον παρουσίασε ο Σωτήρης Κοντιζάς, έσπευσε να διευκρινίσει ότι είναι ο πρώτος νικητής του Masterchef από τους δέκτες του Star.

«Του δικού μας MasterChef, καθώς είναι και ο Άκης», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το απόσπασμα, προς το τέλος του βίντεο:

Ο Άκης Πετρετζίκης είδε το εν λόγω απόσπασμα και το σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ο πρώτος νικητής του ριάλιτι μαγειρικής παρομοίασε τον εαυτό του με τον… Βόλντεμορτ, τον κακό μάγο των ταινιών και των βιβλίων του Χάρι Πότερ, του οποίου το όνομα δεν πρέπει να ακουστεί!

Έγραψε χαρακτηριστικά: «Όντως σαν τον Βολντεμορτ νιώθω …. που δεν πρέπει να ακουστεί το όνομα μου άμπρα κατάμπρα για να μάθετε #MasterChefGR #varthalitiGineBatraxos #KoutsopouleGineKontizas #iwanidiGineravioli»!

Να σημειωθεί εδώ ότι ο Άκης είχε εκφράσει το παράπονό του όταν είχε βγει το τρέιλερ για τον φετινό κύκλο γράφοντας: «Έχω μπερδευτεί με αυτό το MasterChef 5…. Εγω σε ποιο νίκησα ρε παιδιά? Στο μείον ένα? Τρομερό τρέιλερ. Ράσελ Κρόου ο Κουτσόπουλος.».

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version