Survivor Spoiler 19/4: Έξαλλος ο Ατζούν από τις διαρροές – «Πήρε κεφάλια» από την ελληνική παραγωγή

Survivor Spoiler 19/4: Χαμός και εκτός παιχνιδιού – Ενοχλημένος ο Τούρκος παραγωγός από τις διαρροές

Έξαλλος φαίνεται πως έγινε ο Ατζούν Ιλιτζαλί και ο λόγος είναι τα spoilers που… φεύγουν συνεχώς από τον Άγιο Δομίνικο.

Χθες σας αποκαλύψαμε από νωρίς το νικητή της σημερινής ασυλίας και όπως σας είπαμε πλέον οι διαρροές από το Survivor θα έρχονται με το «σταγονόμετρο». Ο λόγος είναι πως ο Ατζούν έχει γίνει έξω φρενών με μέλη της ελληνικής παραγωγής και μάλιστα προέβη σε δραστικές κινήσεις.

Όπως αποκάλυψε στο «Πρωινό» ο Αλέξης Μίχας, μέλη της παραγωγής πήραν… μεταγραφή στο Survivor της Τουρκίας και της Ρουμανίας, με σκοπό να σταματήσουν να δίνουν πληροφορίες για το τι συμβαίνει στο δικό μας ριάλιτι επιβίωσης. Πέρα από αυτό, φαίνεται πως Νίκος και Τζέιμς έπαιρναν κρυφά φαγητό από μέλη της παραγωγής, κάτι που είναι ξεκάθαρα παράνομο και έκανε ακόμα πιο έξαλλο τον Τούρκο παραγωγό του παιχνιδιού.

«Νίκος Μπάρτζης και James Καφετζής είχαν πληροφορίες για το τι γίνεται έξω, στην Ελλάδα, και έβρισκαν φαγητό. Γι’ αυτό “κατηγορήθηκαν” κάποια μέλη της παραγωγής και είχαμε δυσμενείς μεταθέσεις. Έλληνες, μέλη της παραγωγής, έφυγαν για το τουρκικό και το ρουμανικό Survivor και αντίστοιχα οι θέσεις αυτές καλύφθηκαν από Τούρκους και Ρουμάνους. Έδιναν πληροφορίες στον Νίκο Μπάρτζη και τον James Καφετζή για όσα γίνονται στην Ελλάδα, ενώ τους έδιναν και φαγητό. Ο Acun Ilicali είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από το κομμάτι των διαρροών. Θεωρεί πως είναι σε ένα κομβικό σημείο το παιχνίδι και με αυτές τις διαρροές αλλάζει η στάση των παικτών από εδώ και πέρα. Εάν συνεχιστούν οι διαρροές θα γίνουν απολύσεις στο Survivor μέσα στις επόμενες μέρες», είπε ο Αλέξης Μίχας.

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version