Survivor: Παραλίγο να κάνουν παγκόσμιο ρεκόρ – Ο Λιανός απαντά για τη σκληρότητα του αγωνίσματος

Survivor: Πολλοί χρήστες κατηγόρησαν την παραγωγή για το χθεσινό αγώνισμα – Ποια η απάντηση του Γιώργου Λιανού

Χθες (18/4) είδαμε τις δύο ομάδες να φτάνουν στα όριά τους, στο πιο σκληρό αγώνισμα που έχουμε δει μέχρι σήμερα στο Survivor.

Τα κιλά στις πλάτες τους ήταν πολλά και υπήρξαν παίκτες που κατέρρευσαν προς στιγμήν. Αυτό έκανε κάποιους χρήστες στα social media να τα βάλουν με την παραγωγή, καθώς είδαμε ένα σκληρό αγώνισμα που ίσως να προκαλούσε κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

Ο Γιώργος Λιανός μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Sfera 102,2 έδωσε την απάντησή του σε αυτά τα σχόλια, ενώ ανέφερε πως οι Έλληνες έφτασαν κοντά στο να σπάσουν το παγκόσμιο ρεκόρ σε αυτό το παιχνίδι.

«Άγιο είχαμε που δεν τους είπα χθες ποιο ήταν το παγκόσμιο ρεκόρ. Ήταν 195 κιλά και έφτασαν 175. Διαλύσανε Μεξικάνους, Ρουμάνους και Τούρκους. Μου έλεγαν από το ακουστικό να μην του πω το παγκόσμιο ρεκόρ. Ήταν συγκλονιστικοί όλοι τους. Τους έλεγα συνέχεια να προσέχουν. Δεν είχε κανένας θέματα με τη μέση του μετά το αγώνισμα. Τους προτείναμε μήπως λήγαμε το παιχνίδι πιο νωρίς. Τους βλέπαμε πως είναι πολύ δύσκολο. Αυτοί το πήραν μανιάτικο. Τους προτείναμε να μην πάμε μέχρι το δέκα» εξήγησε ο Γιώργος Λιανός.

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version