Survivor: Ο πατέρας του Τζέιμς κατά του Αλέξη Παππά (video)

Survivor: Για την κόντρα ανάμεσα σε Τζέιμς και Αλέξη μίλησε ο πατέρας του «πρίγκιπα».

Η κόντρα ανάμεσα στους δύο παίκτες του Survivor «φούντωσε» αυτή τη βδομάδα, με τους παίκτες να κανονίζουν υπό κάποιες προϋποθέσεις να βγουν στον τάκο αυτόματα για να λύσουν εκεί τις διαφορές τους.

Αυτό τελικά δεν θα συμβεί καθώς ο Αλέξης Παππάς θα αποχωρήσει σήμερα από το ριάλιτι επιβίωσης και έτσι θα μπει «τέλος» σε αυτή τη μάχη.

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» συνάντησε τον πατέρα του Τζέιμς, Λευτέρη Καφετζή ο οποίος μίλησε για τον γιο του λέγοντας πως ο Παππάς κάνει ότι κάνει επειδή τον ζηλεύει.

«Μια χαρά είναι ο Τζέιμς. Αν δεν τον φάει ο Παππάς το παιδί μου θα είναι μια χαρά. Ο Παππάς τον ζηλεύει, είναι πιο έξυπνος ο μικρός και τον ζηλεύει. Είναι δυνατόν να φοβάται ο Τζέιμς τον Παππά; Εδώ δε φοβήθηκε 20 μέρες στον Ατλαντικό θα φοβηθεί τώρα τον Παππά; Έχει σπουδάσει φαρμακευτική-χημεία στην Αγγλία. Ήμουν βατραχάνθρωπος στον στρατό και επειδή τον κυνηγούσα, πήγε να αποδείξει σε μένα ότι είναι και αυτός δυνατός. Ο Τριαντάφυλλος ο Ροδίτης είναι ένα καλό παιδί αλλά παρασύρεται από τον Παππά», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Τζέιμς.

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version