Survivor: Έσταξε… «φαρμάκι» – Η ατάκα γνωστού παρουσιαστή για Αλέξη Παππά

Survivor: Η αποχώρηση του Αλέξη Παππά έκανε το Twitter, το Facebook και τα λοιπά social media να ξεσαλώσουν. Χαρά προκάλεσε και στον Ανδρέα Μικρούτσικο που έσταξε «φαρμάκι».

Ο γνωστός παρουσιαστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor

«Την 22α Απριλίου η Δομινικανή Δημοκρατία τη θέσπισε ως ημέρα απομάκρυνσης των τοξικών λυμάτων!», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συνέχισε:

«Πιστεύω ότι στο Survivor γυρίζουν τρεις αποχωρήσεις, τα πιθανά σενάρια και παίζουν τη μία από τις τρεις, θεωρώ ότι υπάρχει δηλαδή παίξιμο. Είναι ένα παιχνίδι κατ΄εξοχήν στημένο. Εγώ είμαι της λογικής του Big Brother που είχε παντού κάμερες και τραβούσε τα πράγματα όπως είναι. Εδώ στο Survivor που πλησιάζει η κάμερα, μου δείχνει στοιχείο στημένου.

Απόδειξη αυτού το περιστατικό με το μενταγιόν. Τώρα, για τον Παππά, αυτός ο άνθρωπος έχει βγάλει… τον Χριστό στον Τζέιμς και τους άλλους, ακόμα και στον Τριαντάφυλλο. Το μεγάλο κέρδος το έχει το τηλεοπτικό κοινό. Ο μόνος που χάνει εδώ είναι ο παραγωγός. Οι Μπλε θα ηρεμήσουν, οι Κόκκινοι θα βρουν τις ισορροπίες και ο Τριαντάφυλλος, που ο Άλεξ τον είχε κάνει κατοικίδιο, θα έχανε τα πάντα αν έμενε κι άλλο ο Αλέξης Παππάς. Γι΄αυτό θα θεωρούσα υποκρισία από αυτούς που έχουν τραβήξει τα πάνδεινα να αποχαιρετήσουν τον Παππά», είπε ο Μικρούτσικος.

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version