Survivor Spoiler 25/4: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο φαγητού. Κλειδωμένο… (video)

Survivor Spoiler 25/4: Μπορεί η αποχώρηση του Αλέξη Παππά να οδηγήσει τους Κόκκινους σε ένα σερί επιτυχιών έναντι των Μπλε; Τίποτα, δεν πρέπει να αποκλειστεί, αφού το Survivor είναι -πραγματικά- το παιχνίδι των ανατροπών…

Ποιοι θα κερδίζουν το αγώνισμα της Κυριακής με έπαθλο φαγητό;

Οι Κόκκινοι προέρχονται από την επικράτηση της Τετάρτης και την κατάκτηση του επάθλου επικοινωνίας, σπάζοντας μετά από καιρό τέλος στο εντυπωσιακό σερί των Μπλε.

Την Κυριακή, θα δούμε στο Survivor το πρώτο αγώνισμα της νέας εβδομάδας, με έπαθλο φαγητό, όπως παραδοσιακά συμβαίνει πριν μπούμε στις μονομαχίες για την ασυλία της Δευτέρας και της Τρίτης.

Σας είπαμε νωρίτερα πως οι Κόκκινοι, σύμφωνα με τις αρχικές μας πληροφορίες, είναι αυτοί που κατακτούν το έπαθλο φαγητού της Κυριακής.

Επιβεβαιώνεται απόλυτα και από τη δεύτερη πηγή μας, οπότε οριστικά η Κόκκινη ομάδα είναι αυτή που θα πανηγυρίσει, χωρίς Αλέξη Παππά πλέον στη σύνθεσή της, δεύτερη σερί νίκη και θα πορευτεί… χορτάτη απ’ το φαγητό της Κυριακής, στην πρώτη μάχη ασυλίας της Δευτέρας.

Δείτε το τρέιλερ του κυριακάτικου επεισοδίου με τους ξέφρενους πανηγυρισμούς Κόκκινων και Μπλε για την αποχώρηση του Αλέξη Παππά.

Exit mobile version