Survivor Spoiler 25/4: Ποιοι κερδίζουν σήμερα; Η πρώτη εκτίμηση για τις ασυλίες της εβδομάδας…

Survivor Spoiler 25/4: Το Survivor επιστρέφει δριμύτερο στη… μετά Παππά εποχή, που μόνο εύκολη δεν θα είναι για το ριάλιτι επιβίωσης. Η αποψινή μάχη για το έπαθλο φαγητού δείχνει… το δρόμο για τις ασυλίες!

Ο Αλέξης Παππάς έφτασε ήδη στην Αθήνα και ετοιμάζεται για τις πρώτες του τηλεοπτικές εμφανίσεις στον ΣΚΑΪ, προκειμένου να αρχίσει να δίνει απαντήσεις για όσα συνέβησαν στο Survivor. Σε σχέση, μάλιστα, με τους προηγούμενους παίκτες που αποχώρησαν, ο Παππάς έκανε τον πιο άμεσο επαναπατρισμό και χωρίς προηγουμένως να δώσει στίγμα των προθέσεών του.

Ο δικηγόρος του, πάντως, έχει αφήσει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, αφού το κλίμα που είχε διαμορφωθεί όλο το προηγούμενο διάστημα στην Ελλάδα, μόνο θετικό δεν ήταν για τον Αλέξη Παππά.

Επιστρέφοντας, όμως, στα της αποψινής δράσης, έχουμε από χθες αποκαλύψει πως οι Κόκκινοι, αν και χωρίς Παππά στη σύνθεσή τους, κατορθώνουν να πάρουν τη νίκη απέναντι στους Μπλε και να πάνε με γεμάτο… στομάχι στην πρώτη αναμέτρηση για την ασυλία.

Ως προς το τι τελικά μπορεί να δούμε να συμβαίνει στις αναμετρήσεις για τις ασυλίες, η λογική και μόνο μας οδηγεί -αυτήν την εβδομάδα- σε μοιρασιά επιτυχιών ανάμεσα στην Κόκκινη και τη Μπλε ομάδα.

Θα επανέλθουμε, ίσως και μέσα στη μέρα, μόλις έχουμε νέα από τον Αγιο Δομίνικο για την έκβαση της πρώτης μονομαχίας για την ασυλία της Δευτέρας…

Exit mobile version