Survivor Spoiler 26/4: Αυτοί κερδίζουν σήμερα την πρώτη ασυλία (vid)

Survivor Spoiler 26/4: Μεγάλη Εβδομάδα και το Survivor συνεχίζεται κανονικά, με νέα ώρα προβολής στις 9 το βράδυ έως και τη Μεγάλη Τετάρτη. Μάχη ασυλίας, η πρώτη της εβδομάδας, απόψε. Ποιοι θα κάνουν το 1-0;

Μετά την κατάκτηση της νίκης στο κυριακάτικο έπαθλο φαγητού οι Κόκκινοι είναι εξαιρετικά… φορτσάτοι. Και με τον Τριαντάφυλλο να χαρίζει δύο (!) νίκες στην ομάδα του, πολύ δύσκολα θα προέκυπτε απώλεια νίκης, αφού ο Ντάφυ είναι αυτή τη στιγμή ο μοναδικός αδύναμος κρίκος στις τάξεις των Κόκκινων.

Μεγάλο ερώτημα πλέον αποτελεί και η σοβαρότητα του τραυματισμού του Νίκου Μπάρτζη, αν και δύσκολα θα είναι κάτι τόσο σοβαρό ώστε να του κοστίσει τη συνέχεια της συμμετοχής του στο Survivor, αφού υπό αυτές τις συνθήκες δεν θα του επέτρεπαν οι γιατροί να γυρίσει στην παραλία.

Η πρώτη εικόνα που έχουμε από τον Αγιο Δομίνικο, αναφορικά με το ποια είναι η ομάδα που θα επικρατήσει στο αποψινό, πρώτο αγώνισμα ασυλίας, θέλει τους Μπλε να κατακτούν τη νίκη και να οδηγούν (για μια ακόμη φορά) τον Τριαντάφυλλο στη θέση του υποψηφίου προς αποχώρηση.

Θα επανέλθουμε, ωστόσο, εντός της ημέρας μόλις λάβουμε την επιβεβαίωση και από τη δεύτερη πηγή μας.

Exit mobile version