Άγριες Μέλισσες spoiler: Αποκάλυψη - Τι θα συμβεί στην Μυρσίνη

Άγριες Μέλισσες spoiler: Αποκάλυψη - Τι θα συμβεί στην Μυρσίνη

https://www.dokari.gr/tag/agries-melisses H αυλαία του δεύτερου κύκλου της αγαπημένης σειράς θα πέσει την Παρασκευή 4 Ιουνίου. Οι εξελίξεις τον επόμενο ενάμιση μήνα θα είναι καταιγιστικές, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι τρεις κηδείες θα αναστατώσουν το Διαφάνι.

Την ίδια στιγμή, ολοκληρώνονται σταδιακά οι συζητήσεις με τους συντελεστές για τον τρίτο κύκλο, αλλά και για την ιστορία που θα αφηγηθεί η δραματική σειρά στο επόμενό της κεφάλαιο. Η πλοκή θα διαδραματίζεται μέσα στην επταετία της χούντας, με το πολιτικό πλαίσιο να επηρεάζει τις εξελίξεις των ηρώων, ενώ το σήριαλ θα προβάλλεται για όλη τη σεζόν, έως τον Ιούνιο του 2022.

Η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία υποδύεται τη Μυρσίνη στις «Άγριες Μέλισσες», παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου για το «Τυπος TV» και μίλησε για το μέλλον του ρόλου της.

Η Μυρσίνη είναι μία ηρωίδα που συνεχώς δείχνει νέες πλευρές του εαυτού της. «Αυτό είναι το υπέροχο με αυτή την ηρωίδα. Η Μυρσίνη είναι μια πονεμένη ψυχή, με το καλημέρα χάνει το παιδί της, έχει πονέσει γιατί έχει χάσει τον πατέρα της και το εξομολογείται σε μία εξαιρετική σκηνή στην Ασημίνα. Σκληροί είναι οι πονεμένοι άνθρωποι. Αυτό την κάνει συμπαθή. Επίσης, παρά τον μεγάλο της έρωτα για τον Δούκα, ασφυκτιά σε αυτό το περιβάλλον, νιώθει μόνη. Οπότε, όλα αυτά τα στοιχεία την κάνουν να έχει μοναδική θέση στο έργο».

Παράλληλα, η Κατερίνα Διδασκάλου ανέφερε ότι η Μυρσίνη έχει κάνει ήδη την προσωπική της επανάσταση στο έργο. «Τολμάει και λέει στον Δούκα ότι τον έχει απατήσει. Του λέει μάλιστα ότι το έκανε για να σωθεί, για να κρατηθεί από τη ζωή». Αποκάλυψε, επίσης, ότι θα βοηθήσει τον Ασημίνα και τον Νικηφόρο να τα ξαναβρούν. «Ήδη το έχει κάνει και θα συνεχίσει να το κάνει. Λέει στον Νικηφόρο ότι ξέρει ότι την αγαπάει. Μάλιστα, του λέει ότι τώρα είναι οικογένεια, έχουν παιδί».

Τέλος, στην ερώτηση αν θα μάθει μέχρι το τέλος του κύκλου ότι οι τρεις αδελφές Σταμίρη σκότωσαν τον Σέργιο, η ηθοποιός απάντησε: «Δεν το ξέρω. Πράγματα που ως ρόλος δεν πρέπει να τα ξέρω, δεν τα διαβάζω. Θέλω να ξαφνιάζομαι κι εγώ όταν προετοιμάζω τη σκηνή».

Survivor Spoiler - Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest