Survivor Spoiler 7/6: Αυτός κερδίζει σήμερα τη δεύτερη ατομική ασυλία! Φαβορί για 2ος υποψήφιος ο…

Survivor Spoiler 7/6: Στην τελική ευθεία μπαίνει το Survivor για τη διαμόρφωση της τελικής τετράδας και πλέον όλα κρέμονται από μία κλωστή. Ποιος παίκτης κατακτά τη δεύτερη ατομική ασυλία;

Η επιβεβαίωση για τις εξελίξεις αναφορικά με τον νικητή της πρώτης ατομικής ασυλίας και την πρώτη υποψήφια για αποχώρηση ήταν πανηγυρική.

Ο Σάκης Κατσούλης πιστοποίησε αυτό που όλοι πλέον γνωρίζουν, ότι είναι ο πιο ισχυρός παίκτης σε αγωνιστικό επίπεδο. Κατέκτησε την πρώτη ατομική ασυλία, έδειξε με το καλημέρα πως θα είναι το μεγάλο φαβορί και για τη συνέχεια της σειράς και στο Συμβούλιο του Νησιού έβγαλε στον τάκο την Καρολίνα.

Στο γεύμα πήρε μαζί του Κόρομι, Ηλία και Μαριαλένα, επιβεβαιώνοντας απόλυτα πως Ασημακόπουλος και Χαμπέρη θα είναι οι επόμενοι που θα βγάλει στον τάκο, αν βέβαια είναι εκείνος ο νικητής των δύο επόμενων ατομικών ασυλιών.

Σήμερα, λοιπόν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει από τον Αγιο Δομίνικο, ο Σάκης Κατσούλης θα είναι αυτός που θα κατακτήσει τη δεύτερη ατομική ασυλία, οπότε αυτομάτως η Καρολίνα παραμένει οριστικά πρώτη υποψήφια για αποχώρηση.

Και δεδομένα, εφόσον επιβεβαιωθεί η αρχική πληροφορία για τη δεύτερη νίκη του Σάκη, θα προκύψει ένας ακόμη υποψήφιος ανάμεσα στον Ασημακόπουλο και την Ελένη Χαμπέρη με το φαβορί να είναι ο Ασημακόπουλος.

Θα επανέλθουμε εντός της ημέρας, μόλις έχουμε το οριστικό αποτέλεσμα για τη δεύτερη ατομική ασυλία, αλλά και τις ενδείξεις για την τρίτη που έχει επίσης γυριστεί…

UPDATED: Νέα δεδομένα, ως προς το άτομο, καθώς η Μαριαλένα εμφανίζεται να είναι αυτή που παίρνει τη δεύτερη ατομική ασυλία και όχι ο Σάκης Κατσούλης. Ουδεμία αλλαγή ως προς τη στρατηγική, κρατάμε όμως την επιφύλαξη να είναι τελικά διπλή η νίκη για τον Σάκη και μία για τη Μαριαλένα, αφού -επαναλαμβάνουμε- έχουν γυριστεί και οι τρεις ατομικές ασυλίες της εβδομάδας.

Θυμηθείτε όσα είπε ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες των δύο ομάδων για τον νέο τρόπο διεξαγωγής του Survivor αναφορικά με τις υποψηφιότητες και τις ατομικές ασυλίες:

Exit mobile version