Αγγελική spoiler: Αποκάλυψη - Αυτό είναι το τέλος της σειράς

Αγγελική spoiler: Αποκάλυψη - Αυτό είναι το τέλος της σειράς

Αγγελική: Πώς τελειώνει η σειρά «Αγγελική». Το περιοδικό «Τηλεθεατής» κάνει την αποκάλυψη για το μεγάλο φινάλε.

Ο Δημήτρης πέφτει νεκρός από τα χέρια της ίδιας του της μάνας! Η Αθηνά τον πυροβολεί και στη συνέχεια αυτοκτονεί, για να σώσει την υπόλοιπη οικογένεια. Λύτρωση, πόνος και δικαίωση σηματοδοτούν το εντυπωσιακό φινάλε στην καθημερινή σειρά του ALPHA.

Ο πατέρας της Αγγελικής είναι τελικά θαμμένος στο σημείο που την οδήγησε, χωρίς να το ξέρει, ο Δημήτρης; Σκάβει μανιωδώς να βρει την αλήθεια, αλλά ευτυχώς ο Μιχάλης την πείθει να επιστρέψει στο σπίτι για να μην κινήσει υποψίες με την απουσία της, μια τόσο σημαντική ημέρα για την οικογένεια Αργυρού. Ανήσυχη είναι και Αθηνά για το ανθρώπινο οστό που βρέθηκε στο κτήμα από τους εργάτες, αλλά ο Δημήτρης την αγνοεί και ετοιμάζεται για το γάμο.

Όταν η Αγγελική αποκαλύπτει στον Δημήτρη τι έχουν βρει, εκείνος καταλαβαίνει ότι δεν του μένει άλλη επιλογή παρά να πάρει την Αθηνά και να το σκάσουν. Ο Παύλος, αφού συνειδητοποιεί ότι ύστερα από αυτό που έκανε η Τζένη όλα έχουν τελειώσει, προσεγγίζει τη Σοφία, θέλοντας να της μιλήσει για μια τελευταία φορά. Ο Νικόλας τραυματίζεται σοβαρά από τον Δημήτρη -μόνο που η σφαίρα προοριζόταν για την Αγγελική- και παλεύει για τη ζωή του. Η αστυνομία φτάνει στο κτήμα και ο Δημήτρης με την Αθηνά καταλαβαίνουν ότι πλέον τους μένει μόνο μία λύση. Η Αθηνά πυροβολεί το γιο της και τον σκοτώνει και στη συνέχεια αυτοπυροβολείται. Η Αγγελική πιάνει τον Στέφανο για να του ανοίξει την καρδιά της. Η στάση
του για άλλη μια φορά την εκπλήσσει.