Survivor Spoiler 30/6: Ποιος κατακτά τη 2η θέση για τον ημιτελικό της Κυριακής;

Survivor Spoiler 30/6: Τελευταίο αγώνισμα για τους 4 εναπομείναντες παίκτες του Survivor στον Αγιο Δομίνικο. Ποιος κατακτά τη δεύτερη θέση για τον ημιτελικό;

Ο Σάκης Κατσούλης έχει πλέον αναδειχθεί στον best off παίκτη του φετινού Survivor και δια περιπάτου έχει ήδη κατακτήσει την πρώτη απ’ τις δύο θέσεις που οδηγούν απευθείας στον ημιτελικό της Κυριακής.

Απόψε, θα δούμε το τελευταίο αγώνισμα που διεξήχθη στον Αγιο Δομίνικο, με τους παίκτες να διεκδικούν αφενός τη δεύτερη προνομιούχο θέση για τον ημιτελικό και αφετέρου την αποφυγή των δύο τελευταίων θέσεων στην κατάταξη, που αυτομάτως θέτουν όποιους μείνουν σε αυτές, σε διαδικασία ψηφοφορίας από το τηλεοπτικό κοινό.

Η ψηφοφορία αυτή θα ξεκινήσει απόψε και το αποτέλεσμά της θα ανακοινωθεί στο πρώτο μέτος του ημιτελικού, οπότε οι 2 που θα έχουν προκριθεί θα γίνουν 3 και εκ νέου θα δοθεί ο λόγος στο τηλεοπτικό κοινό που θα ψηφίσει τους 2 που θα προκριθούν στον τελικό.

Τώρα, οι πληροφορίες από τον Αγιο Δομίνικο επιμένουν πως ο παίκτης που θα προκριθεί στον ημιτελικό από τη σημερινή διαδικασία με το αγώνισμα, θα είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, κάτι που σημαίνει (εφόσον επιβεβαιωθεί η αρχική πληροφόρηση) πως Κόρομι και Μαριαλένα θα τεθούν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού στην ψηφοφορία που θα ξεκινήσει απόψε…

Θα επανέλθουμε, βέβαια, με το οριστικό και επιβεβαιωμένο αποτέλεσμα εντός της ημέρας…

Exit mobile version