Survivor Spoiler 30/6: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Κλειδωμένο!

Survivor Spoiler 30/6: Ποιοι είναι οι δύο παίκτες που θα παλέψουν για μία θέση στον τελικό;

Τελευταίος αγώνας απόψε στο Survivor και ο πιο σημαντικός για τους Ηλία, Μαριαλένα και Κόρο. Στον ημιτελικό της Αθήνας βρίσκεται ήδη από χθες ο Σάκης Κατσούλης που με τεράστια άνεση βγήκε πρώτος και στους δύο αγώνες κατάταξης.

Οι τρεις τους θα αγωνιστούν σήμερα με τον πρώτο να κερδίζει απ’ ευθείας θέση στον ημιτελικό και τους τελευταίους δύο να μπαίνουν σε ψηφοφορία. Αυτή θα ξεκινήσει σήμερα και θα μάθουμε το αποτέλεσμά της live στο πρώτο μέρος του ημιτελικού.

Νωρίτερα σας αναφέραμε πως οι πρώτες μας πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο, έκαναν λόγω ότι ο Ηλίας Μπόγδανος είναι εκείνος που θα κερδίσει σήμερα και πλέον σας το επιβεβαιώνουμε!

Μαζί με τον Σάκη Κατσούλη ο Ηλίας Μπόγδανος θα περάσει στον ημιτελικό της Αθήνας και υποψήφιοι θα είναι οι Μαριαλένα και Κόρο.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να αποφασίσει για την ποιον παίκτη θέλει να δει στην τριάδα μέχρι και το live του ημιτελικού. Εκεί να ανακοινωθεί το ποιος θα αποχωρήσει και στη συνέχεια θα ανοίξουν -ξανά- οι γραμμές ώστε να επιλέξει το κοινό, τους δύο από τους τρεις παίκτες που θα παραμείνουν, για τον τελικό της επόμενης ημέρας.

Φυσικά το αποτέλεσμα του τελικού θα βγει και πάλι μετά από ακόμη μια ψηφοφορία.

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version