Survivor Spoiler 1/7: Ποιος είναι το φαβορί να προκριθεί στον ημιτελικό;

Survivor Spoiler 1/7: Αντίστροφη μέτρηση για τον κυριακάτικο ημιτελικό του Survivor. Ποιος θα προκριθεί; Κόρομι ή Μαριαλένα; Η πρώτη εκτίμηση…

Το τηλεοπτικό κοινό έχει πλέον αναλάβει… δράση και έως την Κυριακή ψηφίζει για να κρίνει το ποιος θα είναι ο τρίτος παίκτης που θα πλαισιώσει τον Σάκη Κατσούλη και τον Ηλία Μπόγδανο στην τριάδα του ημιτελικού του Survivor.

Ως εκ τούτου, ουσιαστικά το κυριακάτικο Live θα ξεκινήσει με τη συμμετοχή 4 παικτών στον ημιτελικό και τον Γιώργο Λιανό να δίνει στον κόσμο τη δυνατότητα να ψηφίζει ανάμεσα σε Κόρομι και Μαριαλένα για ένα διάστημα, ώστε στη συνέχεια να ανακοινώσει ποιος θα παραμείνει και θα μπει στην τελικά τριάδα και ποιος θα κατακτήσει την τέταρτη θέση και θα τεθεί εκτός ημιτελικού.

Η ψηφοφορία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και φυσικά δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το πώς τοποθετείται το τηλεοπτικό κοινό, ανάμεσα σε Κόρομι και Μαριαλένα.

Από την πρώτη στιγμή, άλλωστε, όλες οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ντέρμπι μεταξύ των δύο συμμετεχόντων στη διαδικασία πρόκρισης στον ημιτελικό, οπότε φαίνεται ότι έτσι θα πάει με τους δύο παίκτες να «κονταροχτυπιούνται» έως και την Κυριακή και το νήμα να κόβεται την τελευταία στιγμή, από τις μαζικές ψήφους που θα προστεθούν κατά τη διάρκεια του Live.

Αν επιχειρήσουμε, πάντως, να κάνουμε και μια πρόβλεψη για το ποιος θα είναι τελικά ο παίκτης που θα καταφέρει να κόψει πρώτος το νήμα σε αυτή τη μονομαχία, θα ποντάραμε περισσότερες πιθανότητες στην Μαριαλένα, να είναι τελικά αυτή που θα πάρει την πρόκριση στην ημιτελική φάση, πλαισιώνοντας ως τρίτη υποψήφια για τον τελικό, τους Κατσούλη και Μπόγδανο.

Θυμίζουμε, πως αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας που βρίσκεται σε εξέλιξη, θα προκύψει η τελικά τριάδα και θα ξεκινήσει νέα ψηφοφορία για την πρόκριση των δύο πρώτων παικτών στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, στον τελικό του Survivor.

Εξυπακούεται πως Σάκης και Μπόγδανος έχουν τον πρώτο και κυρίαρχο λόγο για να προκριθούν στον τελικό.

Exit mobile version