Survivor: Επέστρεψαν Ελλάδα οι παίκτες – Το θρίλερ με τον τελικό συνεχίζεται

Survivor: Οι παίκτες του Survivor 2021 επέστρεψαν στην πατρίδα μετά από σχεδόν 6,5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο και φυγαδεύτηκαν από το αεροδρόμιο για να μην τους πάρει κανείς χαμπάρι.

Στην Ελλάδα επέστρεψαν το απόγευμα της Πέμπτης 1 Ιουλίου οι τέσσερις φιναλίστ του Survivor 2021, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σάκης Κατσούλης, Ηλίας Μπόγδανος, Γιώργος Κόρομι και Μαριαλένα Ρουμελιώτη επέστρεψαν στα πάτρια εδάφη μετά από 6,5 μήνες… πείνας, κακουχιών και αγώνων στους στίβους μάχης.

Φυσικά, οι άνθρωποι της παραγωγής είχαν φροντίσει οι παίκτες να φύγουν από άλλη είσοδο ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί στα τηλεοπτικά συνεργία και τους δημοσιογράφους.

Survivor: Πότε είναι ο τελικός και ο ημιτελικός;

Οι παίκτες είναι πανέτοιμοι για τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor, οι οποίοι θα διεξαχθούν την Κυριακή και τη Δευτέρα, 4 και 5 Ιουλίου αντίστοιχα.

Φυσικά όλοι ανυπομονούν να μάθουν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού. Δύο από αυτούς θα περάσουν στον μεγάλο τελικό και θα διεκδικήσουν το έπαθλο, ενώ για δύο το ταξίδι του Survivor θα ολοκληρωθεί στον ημιτελικό…

Γιώργος Λιανός: «Με ένα βρακί γυρίσαμε»

Νωρίτερα, ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε και αυτός από τον Άγιο Δομίνικο για τον μεγάλο τελικό του «Survivor 2021» και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων στο αεροδρόμιο.

Χαλαρός, με βερμούδα και χαβανέζικο πουκάμισο, ο παρουσιαστής χαιρέτησε τους πάντες και αποκάλυψε ότι γύρισε «μισός», αφού οι αποσκευές του αγνοούνται.

«Μας αγάπησε ο Άγιος Δομίνικος και δεν μας έστειλε τις βαλίτσες. Με ένα βρακί γυρίσαμε» είπε ο Γιώργος.

«Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι το φετινό νομίζω και για τα παιδιά τα οποία το έζησαν και σε αυτό νομίζω πως οφείλεται και η επιτυχία» τόνισε ο παρουσιαστής, ο οποίος εμφανίστηκε «άνετος», παρά τις δυσκολίες του εγχειρήματος.

Exit mobile version