Survivor Spoiler – Τελικός 5/7: Αυτός θα είναι ο νικητής σήμερα. Μεγάλο φαβορί…

Survivor Spoiler – Τελικός 5/7: Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε, ο τελικός του Survivor διεξάγεται απόψε και το τηλεοπτικό κοινό θα χαρίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ σε έναν εκ των δύο φιναλίστ. Σάκης Κατσούλης ή Ηλίας Μπόγδανος; Ποιος είναι το μεγάλο φαβορί;

Τα δεδομένα εξελίχθηκαν στον ημιτελικό ακριβώς όπως σας τα είχαμε περιγράψει μέρες τώρα με τον Κόρομι να αποχαιρετά στην τετράδα και τη Μαριαλένα να μένει τρίτη στην ψηφοφορία για τους δύο φιναλίστ.

Η Μαριαλένα το πάλεψε με το σπαθί της, όμως απέναντι σε Σάκη Κατσούλη και Ηλία Μπόγδανο, δεν θα μπορούσε ποτέ να μπει ανάμεσα και να πετάξει εκτός τελικού ένα από τα δύο φαβορί.

Το βράδυ της Κυριακής το τηλεοπτικό κοινό θα κληθεί να ψηφίσει ανάμεσα σε Κατσούλη και Μπόγδανο για τον Survivor 2021, τον παίκτη που θα κατακτήσει το τρόπαιο του νικητή, φυσικά και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν ο παίκτης που στον ημιτελικό τερμάτισε στην πρώτη θέση της ψηφοφορίας, δείχνοντας πως διατηρεί σημαντικό προβάδισμα έναντι του Σάκη Κατσούλη.

Πολλά θα κριθούν από το πώς θα κινηθούν στην ψηφοφορία οι ψηφοφόροι της Μαριαλένας που δεν ήταν λίγοι και που σε καμία περίπτωση δεν θα πάνε «μπλοκ» στον Σάκη Κατσούλη.

Επίσης, αν επιβεβαιωθεί η παράδοση που θέλει τον παίκτη που κατακτά την πρώτη θέση στην ψηφοφορία του ημιτελικού να κερδίζει μεγαλύτερο ποσοστό στον τελικό, τότε ο Ηλίας Μπόγδανος αναμένεται απόψε, εφόσον δεν υπάρξει θεαματική ανατροπή, να πάρει τη νίκη με το ποσοστό του να κινειται κοντά στο 55%-60%.

Exit mobile version