Survivor: Η αποκάλυψη για την ερωτική πράξη έγινε στον τελικό – Οργή στο Twitter

Survivor: Από την Άνοιξη τα σενάρια περί ερωτικής πράξης στο Survivor έδιναν και έπαιρναν… Κανείς δεν γνώριζε όμως ποιο ήταν το ζευγάρι που ήρθε πολύ κοντά μέσα στη ζούγκλα.

Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο Τριαντάφυλλος κατά τη διάρκεια του τελικού του Survivor που πραγματοποιείται στο Άλσος του Γαλατσίου.

Ενώ ο Πάνος Καλίδης αφηγούνταν την έλλειψη λίμπιντο που βίωσε στο ριάλιτι, ο Τριαντάφυλλος πήρε τον λόγο με σκοπό να αποκαλύψει ποιοι ήρθαν κοντά ερωτικά στο ριάλιτι.

«Να το πω ρε παιδιά ή όχι; Θέλετε να μάθετε ποιος έκανε τι με ποιον;» άρχισε να φωνάζει με τον Γιώργο Λιανό να προσπαθεί να σώσει την κατάσταση.

Εν τέλει, αποκάλυψε την ερωτική συνεύρεση που είχαν ο Αλέξης Παππάς με την Ελευθερία Ελευθερίου στον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, την επιβεβαίωση έδωσε και ο Πάνος Καλλίδης λέγοντας: «Έδωσε ποιοι έκαναν σεξ».

Κάποιοι γέλασαν, ωστόσο, η αμηχανία ήταν έκδηλη σε αρκετούς παίκτες, όπως και στον Γιώργο Λιανό που θέλησε να προσπεράσει το θέμα, καλώντας τον Πάνο Καλλίδη να τραγουδήσει.

Οργή στο Twitter

Τον εκνευρισμό τους για την κίνηση του Τριαντάφυλλου εξέφρασαν αρκετοί χρήστες του Twitter, οι οποίοι «στόλισαν» τον τραγουδιστή για την κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των παικτών.

Exit mobile version