Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης επιτέλους αποκάλυψε αν είναι σε σχέση με την Μαριαλένα

Survivor: Ο νικητής του Survivor 2021, Σάκης Κατσούλης μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος αποκάλυψε αν είναι σε σχέση με την Μαριαλένα!

Μετά από επτά μήνες, δεκάδες επεισόδια και αμέτρητες μονομαχίες έφτασε η στιγμή που όλοι περίμεναν. Το live του τελικού ολοκληρώθηκε με τον Σάκη Κατσούλη να κερδίζει το μεγάλο έπαθλο.

Στις δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ο Σάκης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην σχέση του με την Μαριαλένα, με την οποία ήρθαν ξανά κοντά μέσα στο παιχνίδι.

«Είδαμε ένα βίντεο νωρίτερα με πολλά αναπάντητα ερωτήματα αλλά αυτά είναι και για μας αναπάντητα. Σε αυτό το παιχνίδι περνούν οι μέρες έτσι που δεν μπορείς να κάτσεις να σκεφτείς πολλά πράγματα απλά αντιμετωπίζεις την κάθε μέρα ξεχωριστά» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης και συμπλήρωσε: «Με την συγκεκριμένη κυρία δεν ξέρω αν θα είμαστε μαζί ή όχι αλλά σίγουρα δεν θα την αφήσω ποτέ να φύγει από τη ζωή μου. Για αυτό και το τρόπαιο είναι στα χέρια της. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, πολύ χαρούμενος, ευχαριστώ όλο τον κόσμο από την καρδιά μου».

Exit mobile version