Έξαλλη η Κατερίνα Καραβάτου λίγο πριν το οριστικό φινάλε της εκπομπής (video)

Έξαλλη η Κατερίνα Καραβάτου λίγο πριν το οριστικό φινάλε της εκπομπής (video)

Η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να κρύψει τον θυμό της

Αυλαία για πάντα έριξε η Φωλιά των Κου Κου, αφού είναι πλέον επίσημο ότι δεν θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε για πέμπτη σεζόν να είμαστε Κου Κου αλλά θα σας πω κάτι! Αν μία φορά ήσουν Κου Κου, τότε θα είσαι για πάντα Κου Κου και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Και επίσης θεωρώ ότι μπορούμε μόνοι μας να συνεχίσουμε αυτόνομα στην ίδια πορεία η οποία ήταν νομίζω πολύ συνταρακτική, σπουδαία, σημαντική και με πάρα πολλή αγάπη! Κυρίες και κύριοι θα πρέπει να βγούμε σε ένα διαφημιστικό διάσημα και αμέσως μετά η συνέχεια», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καραβάτου κατά την έναρξη της εκπομπής.

Ωστόσο, την ώρα που ευχαριστούσε τους συνεργάτες της τής έλεγαν στο ακουστικό ότι πρέπει να κλείσει για να βγουν σε διαφημίσεις.

«Θα μου κάνετε τη χάρη, φεύγω. Κάντε μου τη χάρη, αλήθεια, σας ευχαριστώ. Θέλω να τιμήσω τους ανθρώπους. Είχα γράψει πάρα πολλά γι΄αυτούς και δεν προλαβαίνω να τα πω», είπε αρχικά η παρουσιάστρια. Λίγο μετά της το ξαναείπαν και εκείνη είπε στον αέρα με έντονο ύφος: «Μην μιλήσεις σε παρακαλώ πολύ! Ευχαριστώ! Να λήξουμε τι; Την εκπομπή; Δηλαδή να μην μιλήσω για τα παιδιά; Δεν καταλαβαίνω… Αλήθεια, με συγχωρείτε»! Εν τέλει δεν πρόλαβε να πει όλα όσα ήθελε!

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest